Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Najhrabrijima klopa za 'dž': Darujte krv i jedite besplatno u restoranu SC-a

Objavljeno 13.12.2018. u Vijesti

Darivanje krvi je jako lijepa gesta koja vas doslovno ne košta ništa, a nekome drugome može biti od velike pomoći pa čak mu može spasiti i život. Sada i studenti imaju priliku darivati krv u sklopu velike akcije, a nagrada za hrabrost je besplatni ručak u restoranu Studentskog centra.

Najviše stipendija do sada: U ovoj će županiji 35 studenata primati novčanu potporu od 700 kuna

Objavljeno 12.12.2018. u Vijesti

Studenti iz Koprivničko – križevačke županije imaju razlog za slavlje jer za njih čak 35 osigurane su stipendije, a najviše ih je namijenjeno studentima sa studija medicine.

Novčići, novčići...: Studentima povećana minimalna satnica na više od 23 kune, a raste naknada i za stručno osposobljavanje

Objavljeno 12.12.2018. u Vijesti

Zakonom o obavljanju studentskih poslova prvi put je zakonski propisana minimalna satnica u iznosu od 21, 50 kuna. No, uslijedile su odlične vijesti za studente koji rade jer je minimalna satnica raste na 23, 44 kune, ali to nije kraj novostima jer raste naknada i za mlade na mjeri stručnog osposobljavanja.

Muške brade odraz su muževnosti, ali i vlastite osobnosti

Objavljeno 11.12.2018. u Vijesti

U posljednje vrijeme sve više muškaraca podosta vremena izdvaja na izgled i urednost vlastite brade i brkova. Razlog tome leži u činjenici da se na taj način osjećaju muževnije, dominantnije, privlačnije, ali i istaknutije u odnosu na druge muškarce. A kako bi svaki muškarac bio zadovoljan izgledom i njegom lica, vrlo je važno koje uređaje koristi. Upravo zato, Phillips se pobrinuo svojim novim uređajima Philips 9000 brijač i One Blade setom oštrica zadovoljiti i one najzahtjevnije. Osim što im uredno obrijane brade na određeni način predstavljaju stil, žene se svakako mogu složiti da to puno govori i o njihovoj osobnosti.

Upis od iduće akademske godine: Studij medicine na njemačkom jeziku uskoro u Slavoniji

Objavljeno 11.12.2018. u Vijesti

Studiranje medicine na engleskom jeziku odvija se već na Sveučilištu u Splitu i u Rijeci, a od sljedeće akademske godine, Osijek će se moći pohvaliti studijem medicine na njemačkom jeziku.

Potpuna kontrola troškova s jedinstvenom ponudom na tržištu - uz Simpa hibrid novi Huawei Y6

Objavljeno 07.12.2018. u Vijesti

U ovogodišnjoj božićnoj ponudi, korisnici Simpa Hibrida mogu do novog Huawei Y6 (2018) uređaja ukoliko izdvoje svega 25 kuna mjesečno. Simpa ponovno predstavlja najbolje iz oba svijeta – spaja najbolje mogućnosti iz pretplate i bonova, stvara jedinstvenu ponudu na tržištu, daje korisniku apsolutno sve što mu treba i pri tome drži račun pod potpunom kontrolom

Školarina otišla gore: Tisuće albanskih studenata sa svih fakulteta prosvjeduje na ulicama

Objavljeno 07.12.2018. u Vijesti

Zbog poskupljenja školarine te loših uvjeta školovanja i učenja, na tisuće studenata u Albaniji izašlo je na ulice iskazati svoje nezadovoljstvo. Prosvjeduju studenti svih fakulteta i to po cijeloj državi, a scene s prosvjeda je jako teško zamisliti u Hrvatskoj.

Dodatni smještaj: Split dobiva još jedan studentski dom i to na Klisu?

Objavljeno 05.12.2018. u Vijesti

U Splitu se trenutno radi na rekonstrukciji doma Bruno Bušić što je odlična vijest za studente koji su ondje živjeli jer dom nije obnovljen od 1978. No, čini se da će Grad pod Marjanom dobiti još jedan studentski dom jer je potrebno još kapaciteta za studente kojih je iz godine u godinu sve više.

Saznajte kriterije: Grad u Dalmaciji dodjeljuje studentima čak 85 stipendija

Objavljeno 05.12.2018. u Vijesti

Zadarski studenti definitivno imaju razloga za veselje jer će im Grad Zadar dodijeliti ukupno 85 stipendija, a cifre se kreću od 500 do 800 kuna mjesečno.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se