Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Reebok Forever Floatride Energy – vrhunska tehnologija po pristupačnoj cijeni

Objavljeno 11.04.2019. u Vijesti

Od brojnih sportskih aktivnosti trčanje je zasigurno najjednostavnije jer sve što vam je potrebno za bavljenje ovim sportom je odličan par tenisica. Svjetski poznati fitness brend Reebok upravo je predstavio svoj novi model trkačkih tenisica Forever Floatride Energy koji pruža vrhunsku tehnologiju po najpristupačnijoj cijeni do sada.

Županija u Slavoniji sufinancira studentima troškove javnog prijevoza – evo kako se prijaviti

Objavljeno 10.04.2019. u Vijesti

Ako ste redoviti student iz Brodsko-posavske županije, možete ostvariti pravo na sufinanciranje željezničkog prijevoza. Dio troškova pokrit će upravo županija.

Polaganje bez po' muke: Na FESB-u besplatne pripreme za državnu maturu iz fizike i matematike

Objavljeno 09.04.2019. u Vijesti

Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu organizira besplatne pripreme za državnu maturu iz dva važna predmeta, a broj mjesta je ograničen.

Svaka čast: Mostarski studenti novac za malu Milu usmjerili na bolesnog dječaka iz BiH

Objavljeno 05.04.2019. u Vijesti

Studenti Sveučilišta u Mostaru pokazali su veliko srce. Novac koji su prikupili za liječenje bolesne djevojčice Mile Rončević usmjerili su na liječenje Maka Hasića – bolesnog dječaka iz BiH.

Udružili snage: Sveučilište u Zagrebu i ono u Zadru pokreću novi zajednički studij

Objavljeno 05.04.2019. u Vijesti

Suradnja Dalmacije i kontinentalne Hrvatske može se vidjeti i na sveučilišnoj razini pa tako Sveučilište u Zagrebu i zadarsko Sveučilište pokreću zajednički međusveučilišni studij. Riječ je o studiju 'Mediteranska poljoprivreda' koji kreće 2020. godine.

Prijave traju do petka: Ova općina u Zagrebačkoj županiji svojim studentima isplaćuje uskrsnice

Objavljeno 04.04.2019. u Vijesti

Novčana pomoć studentima je uvijek dobro došla, a budući da se bliži Uskrs, jedna je općina nedaleko Zagreba svojim studentima odlučila dati uskrsnice. Baš kao i prethodnih godina.

U studentskom domu predavanje održao ratni zločinac, studenti koji ga podržavaju aktivistima prijete na fejsu

Objavljeno 04.04.2019. u Vijesti

U kinu 'Forum' u domu Stjepan Radić predavanje je održao osuđeni ratni zločinac Dario Kordić. Za organizaciju ovog događaja zaslužni su Zavičajni klub hercegovačkih studenata te Studentski pastoral. Upravo zato što je predavanje održao ratni zločinac, ondje su upali drugi studenti, ujedno aktivisti koji su mu uzvikivali da je zločinac. Nakon toga je došlo do sukoba s hercegovačkim studentima.

Veliko srce: Studenti Umjetničke akademije će svaku večer igrati predstave za liječenje male Mile

Objavljeno 03.04.2019. u Vijesti

Humanitarne akcije uvijek su prilika da studenti još jednom pokažu koliko imaju veliko srce. Vjerojatno nema osobe u Hrvatskoj koja nije čula za malu Milu i njeno prijeko potrebno liječenje u Americi pa su tako studenti iz Splita odlučili i sami pomoći prikupljati novac za djevojčicu.

Radila u inozemstvu, a 'kod kuće' je prekvalificirana: Sonja ne može naći posao jer ima 'previše diploma'

Objavljeno 29.03.2019. u Vijesti

Kažu da se učenje na kraju isplati, ali kada osoba nije u mogućnosti godinama naći posao jer ima 'previše kvalifikacija' tada se dovodi u pitanje ono što nam svi govore. Idealan primjer za to je Sonja Pajić iz Srbije koja u svojoj državi ne može naći posao zbog 'previše diploma'.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se