Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Tele2 prvi teleoperater koji je ukinuo naknadu za pristup mreži korisnicima bonova

Objavljeno 13.02.2019. u Vijesti

Svi korisnici bonova na svoj račun od sada će dobiti onoliko koliko i plate jer je Tele2 prvi ukinuo naplatu naknade za pristup mreži.

Za studentice i studente: Dođite na konferenciju 'Women in Data Science' i saznajte sve o novim tehnologijama

Objavljeno 12.02.2019. u Vijesti

Početkom ožujka u Osijeku, takozvanoj silicijskoj dolini Hrvatske, dolazi novo izdanje Women in Data Science (WiDS) konferencije. Riječ je o jednodnevnoj konferenciji koja za cilj ima proširiti znanje o najnovijim tehnologijama i istraživanjima vezanima za obradu i korištenje podataka u raznim domenama. Konferencija želi pokazati kako se znanost o podatcima može pretvoriti u vrijedan resurs pri kreiraju poslovnih i IT strategija.

Čudo neviđeno: Ovaj grad više neće financirati političke stranke nego će novac dati studentima

Objavljeno 12.02.2019. u Vijesti

Zamislite ovu situaciju: grad prestane ulagati i financirati političke stranke i okrene se studentima pa tim novima odluči pomagati njima. Zvuči kao paralelni svemir? Možda, ali taj 'svemir' se nalazi u BiH, točnije, u Novom Vakufu.

Financiranje prijevoza i novčana potpora: Grad u Dalmaciji povećao izdvajanje za studente za čak 266 posto

Objavljeno 11.02.2019. u Vijesti

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji smješten je Metković, grad koji ulaže u svoje studente. Naime, izdvajanja za studentske stipendije povećali su preko 200 posto pa će tridesetak metkovskih studenata od ove kalendarske godine dobivati novčanu potporu od 1 200 kuna.

Menza, 400 kreveta, fitness centar: Studenti u Puli dobivaju vlastiti kampus - evo kada kreće gradnja

Objavljeno 08.02.2019. u Vijesti

Premda je Pula manji sveučilišni grad, ondje ne postoji kampus gdje bi studenti mogli za sebe naći sve na jednom mjestu. Međutim, to će se uskoro promijeniti jer će pulski studenti konačno imati vlastiti kampus pun sadržaja koji im baš trebaju.

Prilika za djevojke diljem Hrvatske: Poznati telekom nagrađuje STEM studentice, a najbolji rad osvaja 3 tisuće eura

Objavljeno 07.02.2019. u Vijesti

Studentice i diplomantice diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, imaju priliku osvojiti nagradu za najbolji diplomski i završni rad. Uvjet je da studiraju na fakultetu STEM područja, a nagrade se kreću od 500 do 3 000 eura.

Valute, krediti, kamate: Zagrebački studenti napravili aplikaciju uz koju će svi đaci učiti o financijama

Objavljeno 06.02.2019. u Vijesti

Skupina studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu okupljena u Ekonomsku kliniku posvetila je dio svog djelovanja financijskom opismenjivanju djece u Hrvatskoj. Tako od 2016. idu po osnovnim školama te klince podučavaju o financijama i tako ih pripremaju za život, a sada su napravili i aplikaciju uz pomoću koje će djeca naučiti sve bitne pojmove iz tog važnog dijela ekonomije.

Noćna mora: Studentici u ormaru živio nepoznati muškarac i nosio njenu odjeću – evo kako ga je skužila

Objavljeno 05.02.2019. u Vijesti

Studentica iz SAD-a mislila je da s njom žive duhovi jer bi se stvari koje je ostavila na jednom mjestu u sobi pojavile na drugom mjestu kada bi se vratila s faksa kući. Međutim, za pomicanje njenih stvari nisu zaslužne paranormalne aktivnosti nego nepoznati čovjek koji je živio u njenom ormaru.

Nisu samo diplome 'fejk': Agenti osnovali lažni fakultet i uhitili 130 studenata – kako je to moguće?

Objavljeno 04.02.2019. u Vijesti

Biste li ikada pomislili da bi netko osnovao lažni fakultet, na njega upisao studente te kasnije iste uhitio? Ako niste – slijedi jedna prava priča s fejk faksom...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se