Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

U najavi rigorozne kazne: Za varanje i kupovanje seminara i završnih radova – kriminalni dosje

Objavljeno 06.03.2017. u Vijesti

Na društvenim mrežama i u raznim oglasnicima sve su popularnije usluge pisanja seminarskih i završnih radova za novac. Iako se ovaj posao, iako u sivoj zoni, kod nas ne kažnjava, postoje ozbiljne najave da će se u drugim zemljama kažnjavati i to vrlo ozbiljno.

Dobar primjer iz Slavonije: Osječkim studentima humanitarna zaklada daje 15 stipendija

Objavljeno 06.03.2017. u Vijesti

Zbog financijskih poteškoća studenti slabijeg imovinskog stanja često ne mogu završiti fakultet, a taj problem je prepoznao Osijek koji je odlučio pomoći svojim studentima te im osigurati bolju budućnost.

Ispod europskog prosjeka: Evo kojih nam diplomanata kronično nedostaje

Objavljeno 03.03.2017. u Vijesti

Niska razina ulaganja u istraživanja i inovacije i nedovoljna povezanost znanosti i gospodarstva slabosti su i razvojna ograničenja koja se gotovo neizostavno naglašavaju u izvješćima o Hrvatskoj.

FPZG štiti svoju studenticu: Odbili dati podatke dolazi li predsjednica Grabar-Kitarović na predavanja

Objavljeno 02.03.2017. u Vijesti

Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu stao je u zaštitu osobnih podataka svoje studentice ujedno i dužnosnice – predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović – i odbio Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa dostaviti podatke kojima bi to pravo bilo narušeno.

Loša gradnja na kampusu: Staklena vrata na kantini ozlijedila zaposlenicu Akademije

Objavljeno 02.03.2017. u Vijesti

Težak incident dogodio se u kantini riječkog Filozofskog fakulteta na Studentskom kampusu na Trsatu. Na zaposlenicu Akademije primijenjenih umjetnosti pala su staklena vrata i uzrokovala joj napuknuće tri rebra.

Samo u ovom hrvatskom gradu pokreću se 4 nova diplomska studija

Objavljeno 02.03.2017. u Vijesti

U ponedjeljak, 27. veljače Koprivnicu je posjetio ministar državne imovine Goran Marić. Između ostalog, posjetio je i Sveučilište Sjever na prostoru kampusa bivše vojarne.

Suradnja ZET-a i HŽ-a: Od danas jeftiniji studentski mjesečni pokaz

Objavljeno 01.03.2017. u Vijesti

Jučerašnjim potpisivanjem ugovora, Zagrebački Holding i HŽ snizili su cijene mjesečnih karata za 35 posto. Mnogi ovo smatraju predizbornim trikom, ali studenti mogu zadovoljno trljati ruke jer je cijena novih studentskih karata za prigradsku željeznicu puno niža.

Hrvatski studenti iz BiH moći će volontirati u Hrvatskom saboru

Objavljeno 28.02.2017. u Vijesti

Hrvatski sabor provodi program volontiranja zastupnicima pod nazivom 'Volontiram u Hrvatskom saboru' s ciljem podizanje povjerenja građana u rad demokratskih institucija.

Od sutra jeftinija karta i u drugim gradovima: Provjerite gdje se sve možete voziti za 4 kune

Objavljeno 28.02.2017. u Vijesti

Od 1. ožujka polusatna karta uvodi se i na autobusnim relacijama unutar šest susjednih gradova i općina.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se