Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Pismo koje je razbjesnilo studente diljem Hrvatske!

Objavljeno 20.09.2012. u Vijesti

'Zar su studentski domovi stvoreni za zabavu, kao prčija jeftinih drolja kojih ima na svakom koraku i budala koji nemaju pametnijeg posla nego igrati igrice na kompjuteru?' - pita se mlada studentica.

Tražiš stipendiju? Uskoro 8. Sajam stipendija u Zagrebu i Rijeci

Objavljeno 19.09.2012. u Vijesti

Institut za razvoj obrazovanja idući mjesec organizira 8. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude koji će se po prvi puta održati u Zagrebu i u Rijeci.

Zasvijetlite poznavanjem stranih jezika

Objavljeno 17.09.2012. u Vijesti

U Školi stranih jezika ENBE možete učiti engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, portugalski, ruski, arapski, japanski i korejski. No posebnu ponudu ovog puta imamo za tečajeve engleskog i njemačkog...

Savjeti za brucoše - na što se trebate pripremiti?

Objavljeno 13.09.2012. u Vijesti

Fakultet je velika prekretnica u životu. Mnogi odlaze iz obiteljskih gnijezda i po prvi puta u životu žive sami (ili s cimerima). S jedne strane sve je tako uzbudljivo, ali s druge je i pomalo, ako ne i veoma zastrašujuće. Na što se treba pripremiti kad krećete na fakultet, odnosno kakve navike trebate razviti?

Znanje je moć - šest razloga zašto je dobro ići na faks

Objavljeno 11.09.2012. u Vijesti

Zbog situacije u državi i činjenice koliko se malo drži do znanja, možda razmišljate da uopće ne pokušate riješiti prijemni na fakultetu ili, još gore, o tome da prekinete započeto studiranje? Ipak, i kada se čini da fakultet ne nosi neke posebne bodove u životu, treba znati da to nije baš tako.

Vodič za brucoše: Zašto, gdje i kako stanovati?

Objavljeno 04.09.2012. u Vijesti

Polako, ali sigurno, stiže jesen - razdoblje kada stari studenti opasno griju stolice i užurbano se pripremaju za rujanske ispitne rokove, i da, priznajemo, nije im lako, ali postoje i oni kojima je ipak malo teže - novi brucoši koji tek stižu na faks.

Studentica napisala na FB-u da traži dečka i evo što je dobila

Objavljeno 04.09.2012. u Vijesti

Ako na Facebooku napišete da tražite dečka, mogli biste dobiti neke komične prijedloge. Ali, mislite li da bi vam ikada netko napisao pismo ponude i gurnuo ispod vrata studentske sobe? E, upravo se ova, s pravom možemo reći, anegdota, dogodila jednoj američkoj studentici.

Bosonogi koledž – mjesto sasvim drugačijeg studiranja

Objavljeno 03.09.2012. u Vijesti

Barefoot College ili Bosonogi koledž doista je jedinstven način studiranja. Razvio se u Indiji još davne 1972. godine, a osnovao ga je Bunker Roy, rođen u bogatoj indijskoj obitelji, kako bi pomogao nepismenim indijskim djevojkama i ženama.

Pet godina Weekend Media Festivala: veći nego ikad, provokativan i uzbudljiv

Objavljeno 03.09.2012. u Vijesti

Peti Weekend Media Festival, najveći regionalni festival komunikacija, održat će se ove godine od 20. do 23. rujna u festivalskom prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju. Veći, provokativniji i uzbudljiviji, Weekend petu godinu zaredom okuplja domaće i regionalne medijske, marketinške i PR profesionalce.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se