Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Jesu li vas kada ovako 'uhvatili'? Fail!

Objavljeno 02.05.2012. u Vijesti

Znate onaj trenutak... kad vam netko uleti u sobu, a vi se pravite da učite. Problem je samo što u toj žurbi ni knjigu ne uspijemo okrenuti kako spada. Fail! :)

Studentici nisu dali da pleše na platformi jer je – predebela

Objavljeno 30.04.2012. u Vijesti

Dvadesetjednogodišnjoj studentici Sveučilišta Iowa iz SAD-a, Jordan Ramos, izbacivači u jednom klubu nisu dali da pleše na platformi zajedno sa svojim prijateljicama jer 'nije dovoljno lijepa'. Jordan je odmah s pričom o diskrimaciji izišla u medije.

Pao na ispitu, a na sve je točno odgovorio

Objavljeno 27.04.2012. u Vijesti

E ovo je baš nepravedno.

Epic studentski Facebook fail

Objavljeno 27.04.2012. u Vijesti

Studentima nije lako izaći na kraj s profesorima, pa Facebook često postane mjesto za rješavanje frustracija...

Započeo s učenjem u vlaku i šokirao sve! Pogledaj zašto

Objavljeno 26.04.2012. u Vijesti

Onaj trenutak kad na putu do škole/faksa uneseš svoj stol i stolicu u vlak, izvadiš knjige, šokiraš sve prisutne i počneš - učiti! Nije baš najnormalnije, ha? :)

Znate li koja je razlika između dvojke u školi i na faksu? Pogledajte!

Objavljeno 26.04.2012. u Vijesti

Dobiti dvojku i proći ispit na faksu - san gotovo svakog studenta. U školi je to već druga priča... pogledajte kako to otprilike izgleda. Slažete se? :)

Speed dating – novi način dolaska do (dobrog!) cimera

Objavljeno 26.04.2012. u Vijesti

Treba vam cimer jer morate s nekim podijeliti troškove stanarine i režija? Što vam preostaje u Lijepoj našoj? Možete dati oglas u kakav oglasnik ili isprintati par rečenica o potrebi za novim cimerom i objesiti ih po tramvajima i stupovima uz cestu. No, Nijemci kao Nijemci, uvijek su ispred nas pa tako i u rješavnju ovog problema. Naime, u gradu Würzburgu počeli su organizirati tzv. speed-dating među studentima koji traže cimere. Evo o čemu se radi.

Foto: Pogledajte kako profesori i knjige (čak) mogu biti i korisni

Objavljeno 25.04.2012. u Vijesti

Profesori i njihove knjige ponekad mogu biti zaista korisne, kao što možete vidjeti na primjeru ovog snalažljivog mladića ispod. Lajkate? :)

Kako izgleda tvoje studiranje u očima drugih

Objavljeno 25.04.2012. u Vijesti

Da ne bi bili previše subjektivni, pogledajte kako izgleda naše studiranje u očima drugih. Prijatelji, mama, tata... Slažete se? :)Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se