Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Ponovili smo se - pogledajte što je novo!

Objavljeno 28.04.2011. u Vijesti

Osim što smo redizajnirani, imamo i neke nove funkcionalnosti. Provjerite što je sve novo na portalu!

Otkriće: IQ nije samo mjera inteligencije nego i motivacije

Objavljeno 28.04.2011. u Vijesti

Drugim riječima, ukoliko želite izbrojati više IQ poena na nekom testu inteligencije, pobrinite se da ste motivirani, tj. da postoji neka nagrada za dobar prolaz. Recimo, brdo para.

Pitanje dana: Zgrtanje love ili etika?

Objavljeno 18.04.2011. u Vijesti

Studenti postdiplomskog iz poslovne administracije u Španjolskoj, a koji nosi naziv poznati MBA i praktički osigurava daleko bolju plaću po završetku, odlučili su se baciti na etiku. Sveučilište u Marbelli svoje postdiplomante iz biznisa uči kako raditi na boljem svijetu, a ne samo na zgrtanju para

Studenti su na gadgete i internet 'navučeni' kao narkomani na droge

Objavljeno 13.04.2011. u Vijesti

Simptomi s kojima su se suočili studenti kojima je oduzeta sva tehnologija, uspoređuje se s onima koje su osjetili ovisnici o drogi i cigaretama, prolazeći kroz 'cold turkey' ili apstinencijsku krizu, zaključak je studije.

Bolonja nema smisla u postkomunističkim zemljama?

Objavljeno 06.04.2011. u Vijesti

Cura koja živi u Rusiji napisala je tekst za International Higher Education u kojem obrazlaže kako je Bolonjska reforma u postkomunističkim zemljama totalno promašena stvar. Na faksevima je još uvijek previše korupcije i premalo inicijative da bi stvar imala smisla.

Napisala 'diplomski' o svojim seksualnim podvizima

Objavljeno 01.04.2011. u Vijesti

Studentica sa prestižnog američkog sveučilišta Duke većinu je akademskih godina provela za šankom i na golim tijelima, nego u knjižnici. Pardon, i tamo se poseksala. O svemu je složila 'diplomski' na 42 stranice sa sličkama i detaljnim opisima

Studiranje u Švedskoj od sada zaboravite

Objavljeno 30.03.2011. u Vijesti

Svi koji su mislili danas sutra otići u Švedsku na studij imaju sada jednu stvar manje za razbijati glavu. Šveđani su odlučili drastično naplaćivati akademske programe za sve ne - EU građane.

Svi redovni studenti besplatno će studirati

Objavljeno 29.03.2011. u Vijesti

Definitivno je usvojen prijedlog da čitav studij bude besplatan za sve studente koji redovito studiraju, a za ostale iznos maksimalne upisnine ne bi smio prelaziti 60 posto prosječne plaće...

Studenti troše više love od studentica

Objavljeno 23.03.2011. u Vijesti

Kao da nismo znali. Agencija za studentske kredite u Velikoj Britaniji izašla je sa statistikom koja kaže da su dečki na fakasu generalno rastrošniji od cura. Čak i kada se radi o kupovini odjeće.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se