Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Pogledajte kako izgleda i zvuči Barack Obama student

Objavljeno 24.11.2011. u Vijesti

Danas je predsjednik Sjedinjeni Američkih Država i na početku mandata u njega su se ulagale velike nade. Sada su te nade splasnule, ali čini se kako je Obama još kao student volio držati govore i radio je to vrlo uvjerljivo.

Hit na ruskom sveučilištu – hrvatski jezik

Objavljeno 22.11.2011. u Vijesti

Kalinjingrad je ruski grad i oblast na Baltiku koji pripadaju Rusiji, ali su fizički odvojeni od Rusije, odnosno sa svih strana ih okružuju Poljska i Litva. Riječ je o ruskoj enklavi na Baltičkom moru koja je raspadom Sovjetskog Saveza ostala izvan granica Rusije pa danas opstoji izolirana, okružena državama koje su nekad bile članice Istočnog bloka, a sada su članice EU-a i NATO pakta.

Svijeće za Vukovar - Zapalite danas svijeću u Vukovarskoj ulici

Objavljeno 18.11.2011. u Vijesti

18. studenog Dan pada Vukovara. Dan koji bilježimo kao najbolniji dan u novijoj hrvatskoj povijesti.

Zvjezdani savjeti za preživljavanje fakulteta

Objavljeno 17.11.2011. u Vijesti

Iako imaju slavu i novac, neke face iz showbusinessa ipak su se odlučile za dugotrajnije školovanje, odnosno pohađanje fakulteta. Može nam se učiniti kako je njima lako, ali ipak su i to ljudi od krvi i mesa koji se suočavaju s različitim problemima. Stoga pročitajte koji vam savjet oni mogu dati kada se radi o pohađanju faksa.

Trojan izabrao seksualno najzdravija sveučilišta

Objavljeno 15.11.2011. u Vijesti

Trojan, proizvođač poznatih kondoma već nekoliko godina u Sjedinjenim Državama bira
seksualno najzdravija sveučilišta. Već drugu godinu za redom na prvom je mjestu Sveučilište
Columbia.

Ne znate gdje ćete živjeti dok studirate? Napravite si mini kuću!

Objavljeno 10.11.2011. u Vijesti

Mnogim studentima smještaj je velika stavka u budžetu, posebice ako ne uspiju dobiti mjesto u studentskom domu, mada i on nije toliko povoljan kao prije. Ovom se dosjetio jedan američki učenik koji već sada razmišlja o studentskim danima.

Istraživanje: Tko je rođen siromašan - kakve su mu šanse?

Objavljeno 09.11.2011. u Vijesti

Preko 40 posto hrvatskih studenata ima više ili visokoobrazovane roditelje, dok je studenata čiji su roditelji sa završenom osnovnom školom do 4 posto.

'Brucoš 7' - debljaju li se studenti prve godine više od ostalih ljudi?

Objavljeno 08.11.2011. u Vijesti

U SAD-u već dugo vlada vjerovanje kako se studenti prve godine, dakle brucoši znatno udebljaju, odnosno od 4,5 do 7 kilograma. Postoji već i naziv 'brucoš 7'. Stoga je ovo popularno mišljene zaintrigiralo liječnike pa su napravili istraživanje.

Studenti se suočavaju s dugovima najvećim do sada

Objavljeno 04.11.2011. u Vijesti

I dok obično mislimo kako je studiranje u drugim, bogatijim državama lakše i jeftinije te se kod nas strudenti bore za besplatne školarine, vijesti s druge strane velike bare nisu nimalo obećavajuće. Naime, troškovi s kojima se studenti suočavaju ove godine veći su no ikad.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se