Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Studenti ne žele kupiti pokaz, radije će se švercati

Objavljeno 25.08.2011. u Vijesti

Besplatan pokaz više nemaju svi studenti, i za njih je uveden dohodovni cenzus, protiv čega su se odlučili pobuniti. S rujnom stižu i brojni studenti iz cijele zemlje koji neće plaćati ZET-ov pokaz...

Danas počinju prijave za upis na diplomske studije

Objavljeno 24.08.2011. u Vijesti

Od danas se zaprimaju prijave za upis na diplomske studije na fakultetima i akademijama zagrebačkog Sveučilišta.

Skandal - pulsko Sveučilište Jurja Dobrile izdalo 43 lažne diplome

Objavljeno 23.08.2011. u Vijesti

Policija je provela kriminalističko istraživanje na pulskom Sveučilištu Jurja Dobrile te je na kraju podigla kaznene prijave protiv bivšeg i sadašnjeg rektora i tri profesorice.

Američke profesorice ovog ljeta gostuju u Osijeku

Objavljeno 19.08.2011. u Vijesti

Strani sudenti više nisu neobična pojava u Osijeku, ali su zato strane profesorice nešto što se ipak ne viđa tako često. Naime, na Odsjeku za anglistiku Filozofskog fakulteta gostuju dvije američke profesorice, Robin Pipkin te Moira Baker.

Kako se pripremiti na život s cimerom?

Objavljeno 17.08.2011. u Vijesti

Iako se čini da ima još dosta vremena do nove akademske godine, ona već lagano kuca na vrata, a mnogi studenti se odlučuju za studentske domove ili pak rentanje stanova. Tada je naravno, nezaobilazan novi dio života – cimer.

Izišao je Idesh!Book, novi digitalni magazin

Objavljeno 16.08.2011. u Vijesti

Idesh.net pokrenut je prije gotovo pet godina i najpopularniji je domaći portal namijenjen muškoj publici kao i svima koji uživaju u tehnologiji, filmu, zabavi i zanimljivostima koje donosi...

Alkoholizam je postao ogroman problem među studentima

Objavljeno 12.08.2011. u Vijesti

Prevelika i prečesta konzumacija alkohola veliki je problem na svim sveučilištima u SAD-u, pokazuje više istraživanja. Problem je toliko velik da većina sveučilišta započinje s protualkoholnim programima i mjerama.

Pisanje radnji: Profitabilan posao od kojeg se razvio pravi biznis

Objavljeno 09.08.2011. u Vijesti

U Njemačkoj na sveučilištima godišnje doktorira oko 25,000 ljudi. Međutim, neki od njih sami pišu radnje, dok drugi masno plate da netko to učini umjesto njih. Toliko masno da se oko svega već razvio odličan biznis.

Uz pomoć facebooka i dobrih ljudi djevojci se ostvarili snovi

Objavljeno 01.08.2011. u Vijesti

Da od snova nikada ne treba odustati ovih se dana uvjerila maturantica zagrebačke Klasične gimnazije Josipa Jurić. Primljena je na prestižno britansko Sveučilište St. Andrews na studij Međunarodnih odnosa i klasičnih studija.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se