Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

IAESTE otvara Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu

Objavljeno 31.10.2011. u Vijesti

IAESTE Croatia hrvatska je udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti, a glavna aktivnost udruge je prikupljanje stručnih praksi od hrvatskih poslodavaca te razmjena istih s nekima od 85 zemalja IAESTE članica.

Studenti digli glas protiv rasističkih kostima za Noć vještica

Objavljeno 27.10.2011. u Vijesti

Grupa studenata s američkog Sveučilišta Ohio nazvana 'STARS' (Students Teaching Against Racism) napravila je kampanju vezanu uz nadolazeći vrlo popularni blagdan Noć vještica ili Halloween.

Alkohol i studiranje: Polovica studenta su 'binge drinkeri'

Objavljeno 25.10.2011. u Vijesti

Čini se kako alkohol i studiranje idu ruku pod ruku, barem za većinu studenata. Ovo pokazuje najnovije istraživanje američkog Centra za znanost u javnom interesu.

Video: Studenti Filozofskog ponovno blokiraju fakultet

Objavljeno 24.10.2011. u Vijesti

Studenti danas ponovno blokiraju Filozofski fakultet u Zagrebu. Odluka je donesena sinoć na izvnrednoj sjednici, jer Uprava fakulteta nije ispunila obećanje o odgodi naplate školarina za drugu i treću godinu.

Četiri lekcije o traženju posla koje možemo naučiti od Lady Gage

Objavljeno 20.10.2011. u Vijesti

Mnogi je vole, mnogi je mrze. Ipak, nepobitna jer činjenica da Lady Gaga radi i iza sebe ima cijeli mašineriju koja joj pomaže u radu. Osim toga, jedna je od najutjecajnijih ljudi na Zemlji. Dakle, ipak postoje stvari koje od nje možemo naučiti.

Student suspendiran zbog komentara na Facebooku

Objavljeno 18.10.2011. u Vijesti

Fakultet u Sjevernoj Karolini suspendirao je svog studenta zbog komentara na Facebooku kojeg je ostavio, a ticao se novih identifikacijskih kartica fakulteta.

Filozofski fakultet: Studenti 2. i 3. godine neće plaćati školarinu!

Objavljeno 17.10.2011. u Vijesti

Studentima druge i treće godine Filozofskog fakulteta neće se naplaćivati školarina sve do parlamentarnih izbora, odlučeno je danas na izvanrednoj sjednici vijeća Filozofskoga fakulteta u Zagrebu.

Studenti napustili prosvjede nakon dolaska policije

Objavljeno 14.10.2011. u Vijesti

Stotinjak studenata Filozofskog i Fakulteta političkih znanosti došlo je ispred Ministarstva znanosti, obrazovanja i Športa iskazati nezadovoljstvo zbog neispunjenih obećanja ministra znanosti Radovana Fuksa i premijerke Jadranke Kosor o besplatnom obrazovanju.

Dođite na dane otvorenih vrata na FER-u

Objavljeno 13.10.2011. u Vijesti

U petak i subotu će zagrebački Fakultet elektronike i računarstva održati dane otvorenih vrata. Inače, ovo su drugi dani otvorenih vrata ove visokoškolske ustanove koja djeluje već devedest godina.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se