Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Češki predsjednik: 'Studenti su paraziti!'

Objavljeno 09.12.2011. u Vijesti

I dok se studenti u Hrvatskoj, ali i mnogim drugim državama bore za pravo na besplatno studiranje, češki predsjednik Vaclav Klaus nazvao je takve zahtjeve apsurdnima te dodao da su oni studenti koji žele besplatno studirati – paraziti.

Otvorena prva škola za seks na svijetu

Objavljeno 06.12.2011. u Vijesti

U Beču u Austriji otvorena je prva škola za seks punog naziva The Austrian International Sex School (Austrijska međunarodna škola za seks). Studenti ovdje mogu postati svi stariji od šesnaest godina i koji jedan semestar mogu platiti 1,650 eura. Zauzvrat će naučiti kako biti bolji ljubavnici.

Prijateljstvo s povlasticama – veza bez obveza

Objavljeno 01.12.2011. u Vijesti

Prijateljstvo s povlasticama ili veza bez obveza. Za ovaj je termin svatko čuo, no jeste li se ikada i upustili u realizaciju veze bez obveza? Prošlog je ljeta u kinu igrao film 'Veza bez obveza' ('Friends With Benefits') s Milom Kunis i Justinom Timberlakeom, a tko ga je pogledao zna da ni na velikom platnu s ovim problemom stvari nisu nimalo jednostavne.

Meditacija za studente – zašto i kako?

Objavljeno 29.11.2011. u Vijesti

Studentsko je razdoblje u životu jedno od njastresnijih. Studenti (oni revniji) nemaju vremena, trče na predavanja, ljute se na javni prijevoz, luduju zbog kolokvija i ispita... Stoga meditacija može biti odlično rješenje za smanjenje stresa, ali i razvijanja većeg osjećaja zadovoljstva.

Sveučilište u Zagrebu podiže kriterije za upis!

Objavljeno 28.11.2011. u Vijesti

Senat Sveučilišta u Zagrebu odlučio je podići kriterije za upis na gotovo sve fakultete u ak. godini 2012/2013. jer se želi profilirati kao elitnije sveučilište što će biti osobito važno kada Hrvatska uđe u EU u kojoj vlada visoka razina konkurencije u kvaliteti obrazovanja, rečeno je na konferenciji za novinare u Rektoratu SUZ-a

Pogledajte kako izgleda i zvuči Barack Obama student

Objavljeno 24.11.2011. u Vijesti

Danas je predsjednik Sjedinjeni Američkih Država i na početku mandata u njega su se ulagale velike nade. Sada su te nade splasnule, ali čini se kako je Obama još kao student volio držati govore i radio je to vrlo uvjerljivo.

Hit na ruskom sveučilištu – hrvatski jezik

Objavljeno 22.11.2011. u Vijesti

Kalinjingrad je ruski grad i oblast na Baltiku koji pripadaju Rusiji, ali su fizički odvojeni od Rusije, odnosno sa svih strana ih okružuju Poljska i Litva. Riječ je o ruskoj enklavi na Baltičkom moru koja je raspadom Sovjetskog Saveza ostala izvan granica Rusije pa danas opstoji izolirana, okružena državama koje su nekad bile članice Istočnog bloka, a sada su članice EU-a i NATO pakta.

Svijeće za Vukovar - Zapalite danas svijeću u Vukovarskoj ulici

Objavljeno 18.11.2011. u Vijesti

18. studenog Dan pada Vukovara. Dan koji bilježimo kao najbolniji dan u novijoj hrvatskoj povijesti.

Zvjezdani savjeti za preživljavanje fakulteta

Objavljeno 17.11.2011. u Vijesti

Iako imaju slavu i novac, neke face iz showbusinessa ipak su se odlučile za dugotrajnije školovanje, odnosno pohađanje fakulteta. Može nam se učiniti kako je njima lako, ali ipak su i to ljudi od krvi i mesa koji se suočavaju s različitim problemima. Stoga pročitajte koji vam savjet oni mogu dati kada se radi o pohađanju faksa.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se