Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Filozofski fakultet u Zagrebu u ponedjeljak blokira D7

Objavljeno 24.11.2009. u Vijesti

Na posljednjem plenumu Filozofskog fakulteta u Zagrebu odlučeno je da će se idući plenum održati u ponedjeljak u 12 h kada će se blokirati najveća dvorana Filozofskog fakulteta, Dvorana 7.

Odluka je pala: Ponovno počinje blokada Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Objavljeno 23.11.2009. u Vijesti

Studenti zagrebačkog Filozofskog fakulteta na današnjem su plenumu ponovno izglasali blokadu fakulteta koja će se odvijati po istim principa kao i ona u travnju...

Uskoro kreću novi studentski prosvjedi i blokada fakulteta

Objavljeno 20.11.2009. u Vijesti

Studenti zagrebačkog Filozofskog fakulteta nezadovoljni odnosom vladajućih prema njihovim zahtjevima pripremaju novu blokadu fakulteta.

Zagrebački studenti ekonomije jest će ako SC plati 45.000 kuna

Objavljeno 16.11.2009. u Vijesti

Ekonomija u Zagrebu jedini je fakultet u državi koji Studentskom centru naplaćuje najam svog prostora za dvije studentske menze.

T-Mobile daruje četiri sata dodatnih razgovora

Objavljeno 16.11.2009. u Vijesti

Što biste rekli kada bi vam netko jednostavno poklonio četiri sata razgovora s prijateljima i najmilijima putem mobitela? Zvuči nevjerojatno, zar ne? Ali je itekako istinito.

Zaštitari provjeravaju X-ice u menzama - nema više posuđivanja

Objavljeno 12.11.2009. u Vijesti

Nema više zloporabe studentskih iskaznica u menzama Grada Zagreba! Odlučila je tako uprava Studentskog centra i uživanje u jeftinoj klopi na tuđu iskaznicu proglasila - "kaznenim djelom"...

Studenti više ne smiju odijevati žensku odjeću

Objavljeno 26.10.2009. u Vijesti

Nakon odluke uprave studenti su odlučili tužiti sveučilište, pozivajući se na Martina Luthera Kinga i Povelju o ljudskim pravima.

Pratite portal MojFaks i na Facebooku

Objavljeno 21.10.2009. u Vijesti

Znamo da je velika većina vas poprilično aktivna na najpopularnijoj društvenoj mreži, stoga smo se odlučili na kreiranje Fan stranice kako biste nas mogli pratiti i na Facebooku...

Studentima napokon isplaćene subvencije

Objavljeno 21.10.2009. u Vijesti

Studentima je napokon isplaćena druga rata subvencija koje im je SC dugovao dulje vrijeme, doznajemo od tek djelomično zadovoljnih studenata.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se