Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Zanimljiva ideja za upoznavanje - organizirajte speed hating party!

Objavljeno 21.12.2011. u Vijesti

Zašto svi pri prvom upoznavanju žele biti fini, smiješni i ful pametni. Postalo je predvidljivo, dosadno i da... malo netočno. Evo ideja - organizirajte speed hating party!

Profesor dobio otkaz jer je poznatom glumcu dao lošu ocjenu

Objavljeno 20.12.2011. u Vijesti

Ići na faks, i to ozbiljno ići na faks, nije nimalo jednostavno. A raditi i ići na faks još je kompliciraanije i, dakako, teže. Neobičan slučaj povezan s poznatim glumcem Jamesom Francom dogodio se na Sveučilištu New York.

Stihovi Jay-Z-ja predmet na američkom koledžu

Objavljeno 15.12.2011. u Vijesti

Shawn Corey Carter, poznatiji kao Jay-Z ili možda još poznatiji kao suprug pjevačice Beyonce Knowles, nije pohađao koledž, ali zato će američki studenti imati priliku studirati njegove stihove. O čemu se radi?

Istraživanje: Ispiti se ponekad moraju kupiti novcem

Objavljeno 13.12.2011. u Vijesti

Istraživanjem nevladine organizacije Centra civilnih inicijativa (CCI) o korupciji na fakultetima u Bosni i Hercegovini pokazalo je kako čak 63 posto studenata vjeruje je da je na sveučilištima korupcija veoma raširena. Također, 53,2 posto studenata ne bi niša poduzelo (i ništa ne poduzima) kada sazna za neki konkretan slučaj korupcije, odnosno plaćanja za prolazak na ispitima.

Natječaj za studente s umjetničkom dušom: Make a Step

Objavljeno 12.12.2011. u Vijesti

Grupa mladih Centra za mirovne studije (Zagreb) i Omladinska grupa Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji (Beograd), organizacije – sudionice programa "Edukacija za ljudska prava i demokratsko građanstvo na Zapadnom Balkanu", organiziraju projekt "Make a Step" kojem je u cilju povezivanje i stvaranje suradnje zagrebačkih i beogradskih studenata i studentica kroz umjetničko izražavanje.

Češki predsjednik: 'Studenti su paraziti!'

Objavljeno 09.12.2011. u Vijesti

I dok se studenti u Hrvatskoj, ali i mnogim drugim državama bore za pravo na besplatno studiranje, češki predsjednik Vaclav Klaus nazvao je takve zahtjeve apsurdnima te dodao da su oni studenti koji žele besplatno studirati – paraziti.

Otvorena prva škola za seks na svijetu

Objavljeno 06.12.2011. u Vijesti

U Beču u Austriji otvorena je prva škola za seks punog naziva The Austrian International Sex School (Austrijska međunarodna škola za seks). Studenti ovdje mogu postati svi stariji od šesnaest godina i koji jedan semestar mogu platiti 1,650 eura. Zauzvrat će naučiti kako biti bolji ljubavnici.

Prijateljstvo s povlasticama – veza bez obveza

Objavljeno 01.12.2011. u Vijesti

Prijateljstvo s povlasticama ili veza bez obveza. Za ovaj je termin svatko čuo, no jeste li se ikada i upustili u realizaciju veze bez obveza? Prošlog je ljeta u kinu igrao film 'Veza bez obveza' ('Friends With Benefits') s Milom Kunis i Justinom Timberlakeom, a tko ga je pogledao zna da ni na velikom platnu s ovim problemom stvari nisu nimalo jednostavne.

Meditacija za studente – zašto i kako?

Objavljeno 29.11.2011. u Vijesti

Studentsko je razdoblje u životu jedno od njastresnijih. Studenti (oni revniji) nemaju vremena, trče na predavanja, ljute se na javni prijevoz, luduju zbog kolokvija i ispita... Stoga meditacija može biti odlično rješenje za smanjenje stresa, ali i razvijanja većeg osjećaja zadovoljstva.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se