Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Zvjezdani savjeti za preživljavanje fakulteta

Objavljeno 17.11.2011. u Vijesti

Iako imaju slavu i novac, neke face iz showbusinessa ipak su se odlučile za dugotrajnije školovanje, odnosno pohađanje fakulteta. Može nam se učiniti kako je njima lako, ali ipak su i to ljudi od krvi i mesa koji se suočavaju s različitim problemima. Stoga pročitajte koji vam savjet oni mogu dati kada se radi o pohađanju faksa.

Trojan izabrao seksualno najzdravija sveučilišta

Objavljeno 15.11.2011. u Vijesti

Trojan, proizvođač poznatih kondoma već nekoliko godina u Sjedinjenim Državama bira
seksualno najzdravija sveučilišta. Već drugu godinu za redom na prvom je mjestu Sveučilište
Columbia.

Ne znate gdje ćete živjeti dok studirate? Napravite si mini kuću!

Objavljeno 10.11.2011. u Vijesti

Mnogim studentima smještaj je velika stavka u budžetu, posebice ako ne uspiju dobiti mjesto u studentskom domu, mada i on nije toliko povoljan kao prije. Ovom se dosjetio jedan američki učenik koji već sada razmišlja o studentskim danima.

Istraživanje: Tko je rođen siromašan - kakve su mu šanse?

Objavljeno 09.11.2011. u Vijesti

Preko 40 posto hrvatskih studenata ima više ili visokoobrazovane roditelje, dok je studenata čiji su roditelji sa završenom osnovnom školom do 4 posto.

'Brucoš 7' - debljaju li se studenti prve godine više od ostalih ljudi?

Objavljeno 08.11.2011. u Vijesti

U SAD-u već dugo vlada vjerovanje kako se studenti prve godine, dakle brucoši znatno udebljaju, odnosno od 4,5 do 7 kilograma. Postoji već i naziv 'brucoš 7'. Stoga je ovo popularno mišljene zaintrigiralo liječnike pa su napravili istraživanje.

Studenti se suočavaju s dugovima najvećim do sada

Objavljeno 04.11.2011. u Vijesti

I dok obično mislimo kako je studiranje u drugim, bogatijim državama lakše i jeftinije te se kod nas strudenti bore za besplatne školarine, vijesti s druge strane velike bare nisu nimalo obećavajuće. Naime, troškovi s kojima se studenti suočavaju ove godine veći su no ikad.

Striptiz kao dobar način zarade za studentsku školarinu

Objavljeno 02.11.2011. u Vijesti

Potpredsjednik jednog lanca striptiz klubova u Velikoj Britaniji pozvao je sve studente da upravo striptizom zarade novac za školarine. Naime, britanski se studenti svake nove akademske godine suočavaju sa sve većim cijenama školarina na sveučilištima.

IAESTE otvara Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu

Objavljeno 31.10.2011. u Vijesti

IAESTE Croatia hrvatska je udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti, a glavna aktivnost udruge je prikupljanje stručnih praksi od hrvatskih poslodavaca te razmjena istih s nekima od 85 zemalja IAESTE članica.

Studenti digli glas protiv rasističkih kostima za Noć vještica

Objavljeno 27.10.2011. u Vijesti

Grupa studenata s američkog Sveučilišta Ohio nazvana 'STARS' (Students Teaching Against Racism) napravila je kampanju vezanu uz nadolazeći vrlo popularni blagdan Noć vještica ili Halloween.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se