Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Video: Studenti Filozofskog ponovno blokiraju fakultet

Objavljeno 24.10.2011. u Vijesti

Studenti danas ponovno blokiraju Filozofski fakultet u Zagrebu. Odluka je donesena sinoć na izvnrednoj sjednici, jer Uprava fakulteta nije ispunila obećanje o odgodi naplate školarina za drugu i treću godinu.

Četiri lekcije o traženju posla koje možemo naučiti od Lady Gage

Objavljeno 20.10.2011. u Vijesti

Mnogi je vole, mnogi je mrze. Ipak, nepobitna jer činjenica da Lady Gaga radi i iza sebe ima cijeli mašineriju koja joj pomaže u radu. Osim toga, jedna je od najutjecajnijih ljudi na Zemlji. Dakle, ipak postoje stvari koje od nje možemo naučiti.

Student suspendiran zbog komentara na Facebooku

Objavljeno 18.10.2011. u Vijesti

Fakultet u Sjevernoj Karolini suspendirao je svog studenta zbog komentara na Facebooku kojeg je ostavio, a ticao se novih identifikacijskih kartica fakulteta.

Filozofski fakultet: Studenti 2. i 3. godine neće plaćati školarinu!

Objavljeno 17.10.2011. u Vijesti

Studentima druge i treće godine Filozofskog fakulteta neće se naplaćivati školarina sve do parlamentarnih izbora, odlučeno je danas na izvanrednoj sjednici vijeća Filozofskoga fakulteta u Zagrebu.

Studenti napustili prosvjede nakon dolaska policije

Objavljeno 14.10.2011. u Vijesti

Stotinjak studenata Filozofskog i Fakulteta političkih znanosti došlo je ispred Ministarstva znanosti, obrazovanja i Športa iskazati nezadovoljstvo zbog neispunjenih obećanja ministra znanosti Radovana Fuksa i premijerke Jadranke Kosor o besplatnom obrazovanju.

Dođite na dane otvorenih vrata na FER-u

Objavljeno 13.10.2011. u Vijesti

U petak i subotu će zagrebački Fakultet elektronike i računarstva održati dane otvorenih vrata. Inače, ovo su drugi dani otvorenih vrata ove visokoškolske ustanove koja djeluje već devedest godina.

Na dnu ljestvice: Samo 2% studenata studiralo izvan Hrvatske

Objavljeno 12.10.2011. u Vijesti

Prema podacima međunarodnog istraživanja EUROSTUDENT provedenog u 25 europskih zemalja, Hrvatska je u akademskoj godini 2009./2010. bila na dnu europske ljestvice po pitanju međunarodne mobilnosti studenata.

Nekoliko savjeta za preživljavanje u studentskom domu

Objavljeno 11.10.2011. u Vijesti

Studentski dom većini je studenata najbolje rješenje. Naime, obično je najjeftinija opcija, o čemu upravo mnogo toga ovisi. Ipak, u studentskom domu mnogo je manje privatnosti, velik je protok ljudi, manje vlastitog prostora za učenje i naravno, manje higijene. Stoga evo nekoliko savjeta za lakše preživljavanje života u studentskom domu.

Nekoliko inspirativnih citata za studente

Objavljeno 07.10.2011. u Vijesti

Na faksu mnogo toga ovisi o motivaciji i inspiraciji. Jer sama pamet ništa ne vrijedi ako nemaš dovoljno inspiracije da tu svoju pamet nekako pokažeš. Stoga je jako bitno od početka biti 'nabrijan' na učenje jer je tako u vrijeme ispita mnogo toga lakše.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se