Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Novi filmovi u kinima - Igre gladi, Project X, Lorax, John Carter…

Objavljeno 14.03.2012. u Vijesti

Za sve ljubitelje filmova pripremili smo kratki pregled novih naslova koji već igraju u kinima ili samo što nisu, pa krenimo redom.

Brucoši će odgovarati na pitanje o seksualnoj orijentaciji

Objavljeno 13.03.2012. u Vijesti

Brucoši koji će se sljedeće godine upisivati na Sveučilište Kalifornija navjerojatnije će morati odgovarati na pitanja o svojoj seksualnoj orijentaciji, točnije morat će se deklarirati kao heteroseksualci, biseksualci ili homoseksualci.

Uspješno završili dani SAD - a na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Objavljeno 09.03.2012. u Vijesti

Evo i drugu godinu zaredom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, 29.02. i 01.03.2012., održao se projekt Hrvatske studentske asocijacije 'Dani SAD-a'. Sudeći po odazivu studenata i posjećenosti štandova i predavanja možemo reći da je i ove godine projekt bio uspješan.

Zagrebački studenti ekonomije lansirali hoodie majice

Objavljeno 08.03.2012. u Vijesti

Hoodie majice, ili majice s kapuljačom svojevrsni su zaštitini znak studenata fakulteta u inozemstvu, a konačno su se probile i do hrvatskih studenata. Naime, dvojica studentata zagrebačkog Ekonomskog fakulteta osmislili su majice s kapuljačom s logom ovog fakulteta.

Studentica tuži fakultet jer joj cimerica uživa u previše seksa

Objavljeno 06.03.2012. u Vijesti

Apsurdan slučaj događa se na američkom sudu. Naime, studentica jednog katoličkog fakulteta tuži svoj fakultet jer njezina cimerica uživa u previše seksa što ju je dovelo do teške depresije.

FEMEN – studentice se golotinjom bore protiv društvenih bolesti

Objavljeno 01.03.2012. u Vijesti

FEMEN je ukrajinska protestna grupa koja se bori protiv seks turizma, seksizma, agencija za ugovaranje brakova, zakona visoke mode te ostalih bolesti modernog društva, a čine je većinom studentice. Posebno su poznate postale nedavno, prilikom održavanja Versaceove modne revije u Milanu.

Ima dvadeset godina, studira na Oxfordu i govori jedanaest jezika!

Objavljeno 28.02.2012. u Vijesti

On ima dvadeset godina i pohađa Sveučilište Oxford. Ime mu je Alex Rawlings te je pobijedio na natjecanju u kojem se tražila mlada osoba koja govori najviše stranih jezika u Velikoj Britaniji.

Studentica na sudu zbog ukradene bundeve

Objavljeno 24.02.2012. u Vijesti

Lauren Medina, studentica iz New Mexica na sud će jer je ukrala bundevu vrijednu dva dolara. Već joj je dana prilika da prizna krivnju te izbjegne suđenje, ali je ona to – odbila.

Studirajte energetiku besplatno u Sloveniji

Objavljeno 23.02.2012. u Vijesti

Studenti iz Hrvatske koji žele studirati energetiku mogu se do početka ožujka prijaviti za studiranje u Velenju u Sloveniji. Sada slijedi najbolji dio – studiranje je besplatno! Ono što ćete ipak morati platiti jest stan i hrana.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se