Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Prosvjed: Studenti Filozofskog fakulteta ne žele plaćati školarinu

Objavljeno 28.09.2011. u Vijesti

Studenti Filozofskog fakulteta u Zagrebu najavili su za danas prosvjed zbog bojazni da će ove jeseni morati platiti školarinu. Okupljanje će se održati na parkiralištu fakulteta uoči sjednice Fakultetskog vijeća najavljene za 10.30 sati.

Student Mario jedini je crtač mange u Hrvatskoj

Objavljeno 27.09.2011. u Vijesti

Njegovo je ime Mario Međurečan, ima dvadeset godina, studira ekonomiju u Zagrebu, a sve svoje slobodno vrijeme koristi za crtanje likova u stilu japanskih mangi.

Studentica iz Illinoisa najniža je žena na svijetu

Objavljeno 22.09.2011. u Vijesti

Ime joj je Brigette Jordan i visoka je svega 69 centimetara. Zbog svoje je neobično male visine ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najmanja žena na svijetu.

Studiranje u Hrvatskoj godišnje košta 31.510 kuna

Objavljeno 21.09.2011. u Vijesti

Ukupni troškovi studiranja u Hrvatskoj po studentu iznose u prosjeku 15.755 kn po semestru, odnosno 31.510 kn godišnje, prema podacima istraživanja Eurostudent.

Osviještena studentica sašila haljinu od vrećica za čips

Objavljeno 20.09.2011. u Vijesti

Rebekah Kirkland studentica je mode na britanskom koledžu Leicester, a sve je bacila na noge svojom neobičnom kreacijom – haljinom od vrećica čipsa!

Studentica umrla zbog sado mazo igrice

Objavljeno 16.09.2011. u Vijesti

Četrdesetdvogodišnji Soter Mule iz Rima optužen je za ubojstvo iz nehaja jer se njegova djevojka, dvadesetčetverogodišnja studentica, ugušila za vrijeme njihove sado mazo igre.

Uskoro 7. sajam stipendija - sve o stipendijama na jednom mjestu

Objavljeno 15.09.2011. u Vijesti

Institut za razvoj obrazovanja organizira 7. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude u srijedu, 19. listopada 2011. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Sajam je jedinstven događaj u Hrvatskoj na kojemu učenici, studenti i ostali zainteresirani mogu saznati sve o stipendijama za studij u Hrvatskoj i inozemstvu.

Prvi studij u SAD-u koji uvodi obavezno testiranje na droge

Objavljeno 13.09.2011. u Vijesti

Studenti na Linn State Technical Collegeu (LSTC) u Missouriju morat će se, kada krene nastava, podvrgnuti testu na droge žele li nastaviti studiranje u novoj školskoj godini. A test na droge platit će iz svog džepa – 50 dolara.

Londonski koledž u siječnju započinje s bolivudskim lekcijama

Objavljeno 09.09.2011. u Vijesti

Koledž Trinity iz Londona odlučio je u svoj nastavni program uvesti klasičnu indijsku glazbu, a za sve se može zahvaliti velikoj popularnosti koju je doživjela glazba iz jednako popularnog filma 'Milijunaš s ulice'.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se