Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Studenti troše više love od studentica

Objavljeno 23.03.2011. u Vijesti

Kao da nismo znali. Agencija za studentske kredite u Velikoj Britaniji izašla je sa statistikom koja kaže da su dečki na fakasu generalno rastrošniji od cura. Čak i kada se radi o kupovini odjeće.

Nauči i usavrši francuski jezik

Objavljeno 22.03.2011. u Vijesti

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH i Veleposlanstvo Francuske Republike u RH objavili su Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike.

Spoj ugodnog i korisnog - Sezonski poslovi

Objavljeno 21.03.2011. u Vijesti

Svakodnevno novi poslovi na Vašem portalu MojFaks.com

Novi poslovi za studente

Objavljeno 18.03.2011. u Vijesti

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca, primjerice za putovanje u inozemstvo? Provjerite što se nudi...

Požurite po svoju kartu za koncert Faithlessa!

Objavljeno 17.03.2011. u Vijesti

Zagreb, ali i cijela Hrvatska nestrpljivo očekuju subotnji koncert britanskog Faithlessa. Apsolutna groznica zakuhala se u subotu na zagrebačkoj špici...

Zašto se cure srame nekih studentskih smjerova?

Objavljeno 16.03.2011. u Vijesti

Ako završe povijest umjetnosti ili psihologiju samo što si to ne ispišu na čelo. No, ako rasture FER ili Fiziku na PMF-u, spominju to ispod glasa. Tko je tu lud?

Demonstracija seksa na predavanju? Ima i toga

Objavljeno 09.03.2011. u Vijesti

Northwestern university u Chicagu ponosi se otkrićima vezanim za Alzheimerovu bolest, a odnedavno se može ponositi i živom demonstracijom seksa na kolegiju iz ljudske seksualnosti. Nama ostaje pitanje – jel' bilo nekog da nije bio skoncentriran na satu?

Studentice pretekle studente

Objavljeno 04.03.2011. u Vijesti

Dobra vijest za sve dečke na faksu. Izbor zgodnih i načitanih komada po hodnicima i učionicama raste iz godine u godinu. Europska statistika kaže da danas ima više studentica nego studenata.

Novi poslovi za studente

Objavljeno 02.03.2011. u Vijesti

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca, primjerice za putovanje u inozemstvo? Provjerite što se nudi...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se