Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Od sljedeće godine znatno manji broj stipendija

Objavljeno 27.12.2011. u Vijesti

U odnosu na lani, kad je isplaćeno 789 studentskih stipendija iz proračuna Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, iz netom objavljenog natječaja Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu, vidljivo je da će do stipendije za godinu 2011./2012. doći svega 408 studenata.

Svaki sedmi student zloupotrebljava lijekove

Objavljeno 22.12.2011. u Vijesti

Mnogo studenata koristi lijekove iz slobodne prodaje kako bi poboljšali rezultate na ispitima i kako ne bi bili bolesni jer, kažu, bolest si ne mogu priuštiti. Nažalost, ovo najčešće vodi do zloupotrebe lijekova. Najčešće se radi o lijekovima protiv boli.

Zanimljiva ideja za upoznavanje - organizirajte speed hating party!

Objavljeno 21.12.2011. u Vijesti

Zašto svi pri prvom upoznavanju žele biti fini, smiješni i ful pametni. Postalo je predvidljivo, dosadno i da... malo netočno. Evo ideja - organizirajte speed hating party!

Profesor dobio otkaz jer je poznatom glumcu dao lošu ocjenu

Objavljeno 20.12.2011. u Vijesti

Ići na faks, i to ozbiljno ići na faks, nije nimalo jednostavno. A raditi i ići na faks još je kompliciraanije i, dakako, teže. Neobičan slučaj povezan s poznatim glumcem Jamesom Francom dogodio se na Sveučilištu New York.

Stihovi Jay-Z-ja predmet na američkom koledžu

Objavljeno 15.12.2011. u Vijesti

Shawn Corey Carter, poznatiji kao Jay-Z ili možda još poznatiji kao suprug pjevačice Beyonce Knowles, nije pohađao koledž, ali zato će američki studenti imati priliku studirati njegove stihove. O čemu se radi?

Istraživanje: Ispiti se ponekad moraju kupiti novcem

Objavljeno 13.12.2011. u Vijesti

Istraživanjem nevladine organizacije Centra civilnih inicijativa (CCI) o korupciji na fakultetima u Bosni i Hercegovini pokazalo je kako čak 63 posto studenata vjeruje je da je na sveučilištima korupcija veoma raširena. Također, 53,2 posto studenata ne bi niša poduzelo (i ništa ne poduzima) kada sazna za neki konkretan slučaj korupcije, odnosno plaćanja za prolazak na ispitima.

Natječaj za studente s umjetničkom dušom: Make a Step

Objavljeno 12.12.2011. u Vijesti

Grupa mladih Centra za mirovne studije (Zagreb) i Omladinska grupa Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji (Beograd), organizacije – sudionice programa "Edukacija za ljudska prava i demokratsko građanstvo na Zapadnom Balkanu", organiziraju projekt "Make a Step" kojem je u cilju povezivanje i stvaranje suradnje zagrebačkih i beogradskih studenata i studentica kroz umjetničko izražavanje.

Češki predsjednik: 'Studenti su paraziti!'

Objavljeno 09.12.2011. u Vijesti

I dok se studenti u Hrvatskoj, ali i mnogim drugim državama bore za pravo na besplatno studiranje, češki predsjednik Vaclav Klaus nazvao je takve zahtjeve apsurdnima te dodao da su oni studenti koji žele besplatno studirati – paraziti.

Otvorena prva škola za seks na svijetu

Objavljeno 06.12.2011. u Vijesti

U Beču u Austriji otvorena je prva škola za seks punog naziva The Austrian International Sex School (Austrijska međunarodna škola za seks). Studenti ovdje mogu postati svi stariji od šesnaest godina i koji jedan semestar mogu platiti 1,650 eura. Zauzvrat će naučiti kako biti bolji ljubavnici.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se