Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Studiranje u Hrvatskoj godišnje košta 31.510 kuna

Objavljeno 21.09.2011. u Vijesti

Ukupni troškovi studiranja u Hrvatskoj po studentu iznose u prosjeku 15.755 kn po semestru, odnosno 31.510 kn godišnje, prema podacima istraživanja Eurostudent.

Osviještena studentica sašila haljinu od vrećica za čips

Objavljeno 20.09.2011. u Vijesti

Rebekah Kirkland studentica je mode na britanskom koledžu Leicester, a sve je bacila na noge svojom neobičnom kreacijom – haljinom od vrećica čipsa!

Studentica umrla zbog sado mazo igrice

Objavljeno 16.09.2011. u Vijesti

Četrdesetdvogodišnji Soter Mule iz Rima optužen je za ubojstvo iz nehaja jer se njegova djevojka, dvadesetčetverogodišnja studentica, ugušila za vrijeme njihove sado mazo igre.

Uskoro 7. sajam stipendija - sve o stipendijama na jednom mjestu

Objavljeno 15.09.2011. u Vijesti

Institut za razvoj obrazovanja organizira 7. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude u srijedu, 19. listopada 2011. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Sajam je jedinstven događaj u Hrvatskoj na kojemu učenici, studenti i ostali zainteresirani mogu saznati sve o stipendijama za studij u Hrvatskoj i inozemstvu.

Prvi studij u SAD-u koji uvodi obavezno testiranje na droge

Objavljeno 13.09.2011. u Vijesti

Studenti na Linn State Technical Collegeu (LSTC) u Missouriju morat će se, kada krene nastava, podvrgnuti testu na droge žele li nastaviti studiranje u novoj školskoj godini. A test na droge platit će iz svog džepa – 50 dolara.

Londonski koledž u siječnju započinje s bolivudskim lekcijama

Objavljeno 09.09.2011. u Vijesti

Koledž Trinity iz Londona odlučio je u svoj nastavni program uvesti klasičnu indijsku glazbu, a za sve se može zahvaliti velikoj popularnosti koju je doživjela glazba iz jednako popularnog filma 'Milijunaš s ulice'.

European BEST Engineering Competition u Zagrebu

Objavljeno 08.09.2011. u Vijesti

Zagreb, Hrvatska - BEST Zagreb organizirat će od 1. kolovoza 2012. do 8. kolovoza 2012. najveće studentsko inženjersko natjecanje u Europi, EBEC (eng. European BEST Engineering Competition). Natjecanju će prisustvovati preko 200 studenata tehničko-tehnoloških fakulteta sa 90 sveučilišta iz 30 zemalja.

Studenti postavili svjetski rekord u gađanju vodenim balonima

Objavljeno 07.09.2011. u Vijesti

Dok sunce prži nema zabavnije aktivnosti od igranja vodom. A koja je bolja igra vodom od gađanja vodenim balonima?

Hrvatski studenti i srednjoškolci 3. na Svjetskom prvenstvu u debati

Objavljeno 06.09.2011. u Vijesti

Svjetsko prvenstvo u debati (WSDC) održava se već 23 godine i najveće je međunarodno natjecanje u debati za studente i srednjoškolce. Ovogodišnji domaćin, škotski grad Dundee ugostio je delegacije iz 48 različitih država, a natjecanje je trajalo deset dana.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se