Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

9 razloga zašto apsolutno morate studirati

Objavljeno 17.05.2011. u Vijesti

Nije lako studentima, pogotovo kada su svakodnevno suočeni s nerješivim pitanjima poput hoću li danas na grah ili na pizzu i u kojoj fotokopirnici se manje čeka na red. Budući mozgovi nacije već godinama stoje razapeti između automata za kavu, konzultacija u birtiji i propuha u indeksu. Evo par situacija u kojima se zatekao apsolutno svaki vlasnik iksice i iz nekog razloga preživio...

U CineStar srijedom za samo 19 kuna!

Objavljeno 12.05.2011. u Vijesti

Usluga "Moja CineStar srijeda" namijenjena je svim posjetiteljima te omogućuje kupnju kino ulaznica srijedom po cijeni od samo 19,00 kn.

Online studiranje: Sve je više virtualnih studenata

Objavljeno 12.05.2011. u Vijesti

Distance learning iliti online studiranje je jedna od onih obrazovnih grana gdje realnost uvijek nadmašuje prognoze. Nitko nije slutio da će stvar uzeti toliko maha i biti sve popularnija tako munjevito. 95 posto online studenata pronalazi svoj faks preko Googlea...

MediaFest u Banja Luci - poklanjamo dvije kotizacije!

Objavljeno 10.05.2011. u Vijesti

Dobri ljudi, pozitivna energija, tri glazbena spektakla do jutra, The night of the Adeaters by Jean Marie Boursicot, uživanje u roštiljadi i piću u predivnom ambijentu Tvrđave i rijeke, garantiraju dobru zabavu i mogućnost novih kontakata.

Student Mislav Miličević u kvizu "1 protiv 100" osvojio 236.635 kuna

Objavljeno 10.05.2011. u Vijesti

Kako se osjeća čovjek koji je u samo nekoliko minuta postao bogatiji za gotovo četvrt milijuna kuna?

Mladi dizajneri pokrenuli Sirup!

Objavljeno 10.05.2011. u Vijesti

Posljednjih mjesec dana na Studiju dizajna bilo je posebno živo i produktivno. Studenti dizajna sudjelovali su u radionici pokretne grafike Pokreni Sirup u organizaciji Studija dizajna i Kluba Sirup, u suradnji s MTV-om.

Budućnost u obrazovanju: Računala će zamijeniti profesore

Objavljeno 09.05.2011. u Vijesti

Suosnivač Applea Steve Woznika ima genijalnu viziju školstva u budućnosti. Svatko će imati privatnog profesora, u totalno individualiziranom procesu učenja. Doduše, profa će biti komp

Što objavljujete na Facebooku? Poslodavci gledaju vaše profile

Objavljeno 04.05.2011. u Vijesti

Preko 65 posto ispitanika pazi što objavljuje na svojim profilima na Facebooku i Twitteru, jer se boje što bi budući poslodavac mogao misliti. Zanimljivo je kako većina ispitanika smatra kako poslodavci pregledavaju profile na društvenim mrežama, a od ispitanih poslodavaca to priznaje polovica.

Ponovili smo se - pogledajte što je novo!

Objavljeno 28.04.2011. u Vijesti

Osim što smo redizajnirani, imamo i neke nove funkcionalnosti. Provjerite što je sve novo na portalu!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se