Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Požurite po svoju kartu za koncert Faithlessa!

Objavljeno 17.03.2011. u Vijesti

Zagreb, ali i cijela Hrvatska nestrpljivo očekuju subotnji koncert britanskog Faithlessa. Apsolutna groznica zakuhala se u subotu na zagrebačkoj špici...

Zašto se cure srame nekih studentskih smjerova?

Objavljeno 16.03.2011. u Vijesti

Ako završe povijest umjetnosti ili psihologiju samo što si to ne ispišu na čelo. No, ako rasture FER ili Fiziku na PMF-u, spominju to ispod glasa. Tko je tu lud?

Demonstracija seksa na predavanju? Ima i toga

Objavljeno 09.03.2011. u Vijesti

Northwestern university u Chicagu ponosi se otkrićima vezanim za Alzheimerovu bolest, a odnedavno se može ponositi i živom demonstracijom seksa na kolegiju iz ljudske seksualnosti. Nama ostaje pitanje – jel' bilo nekog da nije bio skoncentriran na satu?

Studentice pretekle studente

Objavljeno 04.03.2011. u Vijesti

Dobra vijest za sve dečke na faksu. Izbor zgodnih i načitanih komada po hodnicima i učionicama raste iz godine u godinu. Europska statistika kaže da danas ima više studentica nego studenata.

Novi poslovi za studente

Objavljeno 02.03.2011. u Vijesti

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca, primjerice za putovanje u inozemstvo? Provjerite što se nudi...

Studenti, izbjegavajte "mekane" predmete

Objavljeno 01.03.2011. u Vijesti

Evo ukratko savjeta koji britanskim studentima upućuju iz Russel Groupa, izdavača koji svake godine radi vodič za upis na dvadesetak najprestižnijih falkulteta. Ako baše ne morate upisivati povijest umjetnosti, fotografiju, dizajn ili studije medija – nemojte!

Što studirati? Višak pravnika i ekonomista, manjak liječnika

Objavljeno 28.02.2011. u Vijesti

Hrvatska bi definitivno morala smanjiti kvote na studijima prava, ekonomije, politologije i novinarstva, a povećati na tehničkim fakultetima, studijima biomedicine i medicine te jezika, posebice anglistike i germanistike, preporuke su Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za upisnu politiku u 2011./2012.

Cjeloživotno učenje - dobitna kombinacija

Objavljeno 25.02.2011. u Vijesti

Cjeloživotno učenje ostvaruje se u svim oblicima kroz cijeli život i jedno je od najkorisnijih "oružja" danas...

Elektrošokovima do boljeg znanja matematike

Objavljeno 24.02.2011. u Vijesti

Evo praktičnog rješenja za sve koji muku muče sa kubičnim jednadžabama sa 17 nepoznanica i osjećaju se nedovoljno spaljeno. Britanski su neurolozi otrkili da šokovi s blagom strujom poboljšavaju matematičko zaključivanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se