Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Pisanje radnji: Profitabilan posao od kojeg se razvio pravi biznis

Objavljeno 09.08.2011. u Vijesti

U Njemačkoj na sveučilištima godišnje doktorira oko 25,000 ljudi. Međutim, neki od njih sami pišu radnje, dok drugi masno plate da netko to učini umjesto njih. Toliko masno da se oko svega već razvio odličan biznis.

Uz pomoć facebooka i dobrih ljudi djevojci se ostvarili snovi

Objavljeno 01.08.2011. u Vijesti

Da od snova nikada ne treba odustati ovih se dana uvjerila maturantica zagrebačke Klasične gimnazije Josipa Jurić. Primljena je na prestižno britansko Sveučilište St. Andrews na studij Međunarodnih odnosa i klasičnih studija.

Ljubavno pismo brucošu stiglo nakon duge 53 godine

Objavljeno 18.07.2011. u Vijesti

Pismo je napisano davne 1958. godine, točnije 20. veljače te godine, a tek je sada stiglo na kalifornijsko Sveučilište Pennsylvania. Potpisano je riječima ''Volim te...''

Do besplatnog studija ili stipendije pomoću eseja od 140 znakova

Objavljeno 12.07.2011. u Vijesti

U SAD-u razvojem novih tehnologija sve su popularniji natječaji putem kojih budući studenti mogu kratkim rečenicama i tek jednim klikom miša dobiti besplatan studij.

Studenti nose ružičaste pivske naočale

Objavljeno 08.07.2011. u Vijesti

Glavobolja, mučnina, rupe u pamćenju, jedva stojite na nogama, jednom riječju – uhvatio vas je mamurluk svom svojom snagom. Stanje nakon teškog pijanstva može postati toliko loše da je zapravo teško pomisliti zašto se mnogi opijaju iznova i iznova. No, čini se kako je pronađen uzrok, barem kod studenata.

Studente ne zanimaju podaci o prehrambenoj vrijednosti hrane

Objavljeno 05.07.2011. u Vijesti

Izabrat ćete kuhano povrće umjesto hamburgera? Ili vam je sasvim svejedno? Ako ste student, čini se da vas markice s prehrambenim vrijednostima hrane uopće ne zanimaju, barem tako tvrdi istraživanje o kojem izvještava Reuters.

Sveučilište u Zagrebu je uspavani div koji nije dovoljno integriran

Objavljeno 04.07.2011. u Vijesti

Prema izvješću International Evaluation Programmea (IEP) koji djeluje pod pokroviteljstvom European University Associationa, Sveučilište u Zagrebu nije dovoljno integrirano ...

Studirao si na elitnom faksu? Nemoj reći!

Objavljeno 01.07.2011. u Vijesti

Ekipa koja je završila Oxford ili Cambridge, studirala na Harvardu ili Stanfordu puno će bolje proći kako karijerno, tako i psihološki, ukoliko se suzdrže od svojih alademskih uspjeha. Osim ako ih se baš drito ne pita za njih

Medicinski, Filozofski i Pravni fakultet stupaju u štrajk

Objavljeno 01.07.2011. u Vijesti

Tri fakulteta Sveučilišta u Zagrebu - Medicinski, Pravni i Filozofski - donijela su odluke kojima se najavljuje obustava studijskoga procesa kao mjera otpora nametanju prijedloga zakona o znanosti, visokom obrazovanju i sveučilištu, priopćila je inicijativa Akademska solidarnost.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se