Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Uz Eurostar Hostel doživi Beograd kao zvijezda!

Objavljeno 30.11.2010. u Vijesti

Sigurno već znate da je Beograd postao hit destinacija za tulumarenje i lude noćne provode. Mi smo bili i otkrili super hostel, gdje će vas domaćini dočekati sa čašom rakije, koja će se, vrlo vjerojatno, pretvoriti u bocu dotičnog pića...

Prostitucija i striptiz - sve češći oblici studentske zarade

Objavljeno 29.11.2010. u Vijesti

Da mnogi studenti zabrazde u pružanje seksualnih usluga ne bi li namakli lovu, nije nikakva tajna. No, u nekim zemljama poput Kanade, stvar je poprimila ozbiljne proporcije. Najbolje od svega, studenti koji se time bave zadovoljno trljaju ručicama.

Trebaju li studenti imati kreditne kartice?

Objavljeno 29.11.2010. u Vijesti

Kul je to stvar s kreditnjačama. Kupuješ na netu, ne briniš ako ti ponestane keša, imaš nekakv osjećaj da si 'odrastao'... dok ne dođe račun. Treba li ti kreditna kartica?

Studenti na Red Bull-u riskiraju alkoholizam?

Objavljeno 25.11.2010. u Vijesti

Evo još jedna studija za sretniju budućnost svih koji običavaju posegnuti za energetskom cugom. Prognoza glasi: postati ćete alkoholočari...

Ti bi na Oxford, ali oni ne bi na Filozofski

Objavljeno 24.11.2010. u Vijesti

Sa malim milijunom postdiplomskih programa u inozemstvu o kojima sanja svako čeljade s naših sveučilišta, zapanjuje podatak da britanskim studentima puca banana za studiranje vani.

Trebaju li profesori i studenti biti frendovi na Fejsu?

Objavljeno 22.11.2010. u Vijesti

Da? Ne? Ideja da vam profa gleda fotke sa zadnjeg tuluma ili još bolje, da vi gledate fotke s njegovog... Kako vam to zvuči? Da li bi vam prijateljstvo s profesorima na Fejsu stvarno olakšalo studiranje?

8 gadgeta koji trebaju svakom studentu

Objavljeno 16.11.2010. u Vijesti

Ljepota znanja u današnje doba je što je povazano s gomilom gadgeta. Bilo da trebate napisati seminarski na svom kulovitom netbooku, pogledati si raspored predavanja i obveza na smartphoneu ili snimiti predavanje sa svojim mp3 playerom...

Britanski studenti na ulicama

Objavljeno 11.11.2010. u Vijesti

Kod nas se prosvjedovalo za besplatno studiranje no na Otoku je situacija malo drukčija. Studenti prosvjeduju da im ne dignu školarine za 300 posto.

Twitter stvara uspješnije studente

Objavljeno 08.11.2010. u Vijesti

Društvene mreže polako se šuljaju na faks i danas sutra bi mogle postati legitimno nastavno pomagalo. Najnovija studija pokazala je kako studenti koji koriste Twitter u savladavanju kolegija imaju bolji učinak...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se