Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Prijave za "Pisanje za SIE“

Objavljeno 22.07.2009. u Vijesti

Novinari iz zemalja širom Europe pozvani su da svoje radove prijave za prestižnu novinarsku nagradu "Pisanje za SIE" ("Writing for CEE") do 31. srpnja 2009. Nagradu dodjeljuju Bank Austria, članica UniCredit Grupe, i austrijska novinska agencija APA, a cilj joj je potaknuti novinare da se bave pitanjima vezanim uz europske integracije.

Moguće poskupljenje smještaja u studentskim domovima i prehrane u menzama?

Objavljeno 10.07.2009. u Vijesti

Zbog gubitaka i nesrazmjera cijena najavljena su moguća poskupljenja smještaja u studentskim domovima i prehrane u menzama...

U tijeku je upis u MBA studij maloprodajnog bankarstva u Italiji

Objavljeno 03.07.2009. u Vijesti

UniCredit Grupa će u potpunosti ili djelomično pokriti školarine programa za visoko-kvalificirane buduće stručnjake i menadžere kojima, nakon odslušanih predavanja na engleskom jeziku, slijedi 3 mjeseca praktičnog rada.

Potpišite peticiju i izborite se za dodatne ispitne rokove na Ekonomskom fakultetu

Objavljeno 02.07.2009. u Vijesti

Studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu organizirali su prikupljanje potpisa kako bi se izborili za uvođenje dodatnih ispitnih rokova za apolvente.

Nakon ludog tuluma se probudio u kabini 50-metarske dizalice

Objavljeno 26.06.2009. u Vijesti

28-godišnj Stefan Hohenwart, student iz Austrije, probudio se u kabini dizalice na visini od skoro 50 metara nakon cijelonoćnog pijančenja sa prijateljima.

Što sve studenti zaboravljaju u sobama?

Objavljeno 25.06.2009. u Vijesti

180 cm duga zmija i kostur čovjeka u prirodnoj veličini samo su neke od stvari koje studenti zaborave u svojim sobama kad preko ljeta isele iz njih.

Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima

Objavljeno 15.06.2009. u Vijesti

Raspisan je natječaj za raspodjelu mjesta redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu u akademskoj 2009./2010. godini.

Studentski dan sporta

Objavljeno 30.05.2009. u Vijesti

Studentski dan sporta zajednički organiziraju Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci i Splitu te Hrvatski sveučilišni športski savez u suradnji sa sveučilišnim športskim savezima iz tri grada...

Studenti Filozofskog odlučili - blokada se nastavlja

Objavljeno 22.05.2009. u Vijesti

Studenti Filozofskog fakulteta u Zagrebu sinoć su na plenumu jednoglasno odlučili da se blokada nastavlja i danas. Riječ je o trideset i trećem danu blokade FFZG-a!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se