Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Jesu li cheerleadersice sportašice?

Objavljeno 01.07.2010. u Vijesti

Pitanje koje si vjerojatno nitko ne bi uputio da nije došlo do totalnog kaosa na sveučilištu u Connecticutu nakon što je vodstvo fakulteta odlučilo ukinuti odbojkaški tim i dati financijsku podršku studenticama koje mašu rukama i nogama.

Za uspjeh je bitan – golf!

Objavljeno 30.06.2010. u Vijesti

Sveučilište u Calgaryju uči svoj podmladak koji studira poslovne kolegije kako držati palicu za golf i sve što ide uz to. Poznavanje kodeksa ponašanja na travnjaku bi danas sutra moglo postati 'dealmaker' ili 'dealbreaker'.

Robna kuća dijeli diplome

Objavljeno 28.06.2010. u Vijesti

Možete li zamisliti K-plus diplomu? U bližoj budućnosti možda nećete ni trebati. Vjerojatno najpoznatiji svjetski retailer, robna kuća Harrods iz Londona, pokrenula je dvogodišnji studij iz "umijeća prodavanja", nakon kojeg polaznici stječu akademsku titulu...

Web donacije – novi način stipendiranja?

Objavljeno 24.06.2010. u Vijesti

Obišli ste sva ministarstva, kreditno-štedne zadruge, banke, žicali se pred faksom, na špici, u Gajevoj… ništa. Evo ideja: složite web stranicu na kojoj ćete velikodušno primati donacije za školovanje...

Kylie Minogue hoće na povijest umjetnosti

Objavljeno 24.06.2010. u Vijesti

Evo da ne budete frustrirani što se neki tamo xy celebs nabrao love bez trunčice znanja i pohabanog indeksa. Kylie je unatoč svojoj slavi frustrirana što nije studirala...

Polovina studenata spremna je varati

Objavljeno 23.06.2010. u Vijesti

Zapanjujući rezultat studije koja obuhvaća tri britanska sveučilišta kaže da je polovina studenata bila svjedokom kolege koji je varao na ispitu.

S fakulteta na zanat?

Objavljeno 21.06.2010. u Vijesti

Brije o komunističkom mentalitetu možda nigdje tako ne drže vodu kao u slučaju sveprisutne ideje da se treba završiti faks. Bio je besplatan, a ići raditi nakon srednje škole, prepuštalo se manje darovitoj ekipi. Više ne.

Rekordni broj partijanera za kraj godine

Objavljeno 18.06.2010. u Vijesti

"Suicide Sunday" dan je kada studenti u Cambridgeu stavljaju na raspolaganje svoju moždanu masu alkoholnim supstancama. Party za kraj akademske godine zabilježio je rekordnu posjećenost.

Part-time posao ili part-time student?

Objavljeno 17.06.2010. u Vijesti

Možda kod nas vrijeme studija još uvijek smrdi na 3-4 godine partijanja, cuge, usputnih veza i osjećaja slobode. Vani je trend obrnut. Sve manje ljudi želi studirati full-time.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se