Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Studenti ovog fakulteta zbog potrganih stolova ispite pišu – na koljenima

Objavljeno 26.06.2018. u Vijesti

Studenti već duži period nastavu pohađaju u neadekvatno opremljenim kabinetima. Iako su se mnogi žalili na neupotrebljive stolove zbog kojih su pojedine ispite primorani rješavati 'u krilu', nadležni iz ove visokoškoleske ustanove ne odgovaraju na pitanja medija.

Novosti iz ZET-a: Stiže nova karta po novoj cijeni, vrijedit će duže, ali se neće kupovati kod vozača

Objavljeno 20.06.2018. u Vijesti

Studenti koji ne putuju često tramvajem zasigurno niti nemaju pokaz pa za povremene vožnje tramvajem trebaju kupiti kartu. Ovih dana gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, više je puta zbunjivao građane oko toga koliko će 'nove' karte koštati i trajati, no sada je stiglo službeno priopćenje. Naime, uvode se karte od 7 kuna.

'Tamo je najveća tišina': Studenti iz ove europske države odlaze u samostan za vrijeme ispitnih rokova kako bi bolje učili

Objavljeno 20.06.2018. u Vijesti

Kada studenti požele apsolutnu tišinu onda se zapute učiti u knjižnicu gdje ih nitko neće ometati. No, studentima iz Belgije tišina čitaonice u knjižnici čini se nije dovoljna pa za vrijeme ispitnih rokova sele, ni više ni manje, nego u samostan.

Važnije od fakulteta! U ovoj zemlji studenti ne moraju na predavanja kad njihova repka igra na Svjetskom prvenstvu

Objavljeno 15.06.2018. u Vijesti

Istinski ljubitelji i ljubiteljice nogometa nerado će propustiti koju tekmu propustiti tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji. Studenti u jednoj južnoameričkoj državi ne moraju brinuti hoće li im fakultetske obaveze zasmetati u praćenju prvenstva jer ne moraju ići na fakultet kada igra njihova repka.

Loša vijest za studente: Mladi postaju sve gluplji, a razloga je nekoliko

Objavljeno 15.06.2018. u Vijesti

Iako živimo u 21. stoljeću kada nam je dosta informacija dostupno kao i mnoštvo različitih alata za učenje za razliku od vremena od prije sto godina, nova istraživanja pokazuju da su ljudi, nažalost, sve gluplji.

Tragičan kraj: Nestala studentica filozofije iz Slavonskog Broda preminula u Splitu

Objavljeno 14.06.2018. u Vijesti

Redakcija portala ebrod.net od PU Splitsko-dalmatinske doznaje da je studentica, nestala prošloga petka, nažalost tragično preminula.

Ovako izgledaju rokovi u brojkama: Uči se prosječno 5 sati dnevno, a uglavnom se očekuju trojke

Objavljeno 14.06.2018. u Vijesti

Tijekom ispitnih rokova studenti uče k'o ludi i jedva imaju vremena za bilo što drugo. Navike učenja studenata ispitali su sami studenti u Zadru i došli do zanimljivih rezultata.

Upravitelje zgrade nije briga: Studentice u šoku nakon što su u spavaćoj otkrile rupe u zidu

Objavljeno 13.06.2018. u Vijesti

Što biste učinili da u stanu u kojemu živite sa svojim cimerima primijetite rupice u zidu kroz koje vas je netko mogao promatrati? Vjerojatno biste poludjeli i ostali šokirani, a baš su kroz spomenutu situaciju prošle tri studentice, ujedno cimerice.

Studentica filozofije nestala u Splitu: Kolegice s fakulteta i roditelji mole za pomoć

Objavljeno 12.06.2018. u Vijesti

U petak, 8. lipnja, zadnji put je viđena Lijljana Weinberger, studentica zadnje godine Filozofskog fakulteta u Splitu, inače iz Slavonskog Broda.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se