Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Provjerite račune: Počela isplata državnih stipendija

Objavljeno 13.01.2017. u Vijesti

Studenti koji su sa strepnjom čekali uplatu novca nakon pozitivnih rezultata državne stipendije i nervozno grickali nokte mogu slobodno odahnuti jer evo dobrih vijesti: lova je sjela!

Koja je šifra? Nova usluga ZET-a će vas oduševiti

Objavljeno 11.01.2017. u Vijesti

Riječ je o pilot-projektu te podružnice Zagrebačkoga holdinga u kojemu je gratis spajanje na bežični internet (Wi-Fi) moguće u tri tramvaja koja često mijenjaju linije kako bi se u prvoj fazi provjerila zainteresiranost putnika.

Naša teška boljka: Hrvatska u svjetskom vrhu po nezaposlenosti mladih

Objavljeno 10.01.2017. u Vijesti

Ne trebamo statističke podatke kako bismo znali da je u Hrvatskoj jedan od gorućih problema već godinama nezaposlenost mladih, ali sada su tu i činjenice koje je na stranici 'The World Factbook' objavila CIA.

Savjetnica RRiF-a: 'Ako student zarađuje više od 5.050 kn, treba ga oporezivati'

Objavljeno 09.01.2017. u Vijesti

Koliko studenata zarađuje više od 5 tisuća kuna mjesečno i jesu li ispravne usporedbe između neoporezivih 60.600 i 81.200 kuna?

Obrazovanje mu je jača strana: Kako je ovaj hrvatski grad postao meka za studente?

Objavljeno 09.01.2017. u Vijesti

Šibenik je oduvijek bio hit među turistima, ali i domaćim posjetiteljima iz Hrvatske i to zato što ima prekrasne tvrđave, more i gastro ponudu. No, unazad nekoliko godina Krešimirov grad postao je i meka za studente kojih je samo sve više.

Brza reakcija na novosti o oporezivanju studenata: Grad Čakovec nudi financijsku pomoć

Objavljeno 05.01.2017. u Vijesti

Grad Čakovec i gradonačelnik Stjepan Kovač brzo su reagirali na vijesti o izmjenama Pravilnika o porezu na dohodak: studentima su osigurali jednokratnu novčanu nagradu.

Iz Porezne uprave stiglo pojašnjenje: Izmjene u Pravilniku su pogrešno protumačene

Objavljeno 05.01.2017. u Vijesti

Obzirom na informacije koje su se pojavile u medijima te pogrešna tumačenja oporezivanja primitaka učenika i studenata od 01. siječnja 2017. godine koja su izazvala zabrinutost posebice u studentskoj populaciji, iz Porezne uprave stiglo je objašnjenje oporezivanja primitaka učenika i studenata koje će se primjenjivati od 01. siječnja 2017. godine.

SZZG reagirao: Neoporezivi godišnji iznos sada je veći od 60 tisuća kuna

Objavljeno 05.01.2017. u Vijesti

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu sastao se s predstavnicima Ministarstva financija i Porezne uprave. Nakon sastanka na svojim su stranicama podijelili pojašnjenje izmjena Pravilnika.

Iz ovog hrvatskog grada i općine studentima poručuju: Dođite kući, čeka vas posao

Objavljeno 04.01.2017. u Vijesti

Sedamdesetak studenata i učenika s područja grada Makarske i općine Baška Voda obradovano je stipendijama koje su im posljednjih dana svečano dodijeljene.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se