Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Položila samo par ispita: Krivotvorila diplomu pa godinama u susjednoj državi liječila djecu

Objavljeno 04.05.2018. u Vijesti

Studenti medicine i mladi liječnici znaju kroz što su sve morali proći kako bi došli do licencije doktora medicine, ali ne i jedna žena iz Vršca u Srbiji. Naime, ona je godinama liječila bolesnu djecu s falsificiranom diplomom te tako zaradila preko milijun dinara.

Bonbon predstavio nove tjedne pakete za 10 i 20 kuna

Objavljeno 03.05.2018. u Vijesti

Bonbon korisnici bonova od ožujka imaju još veće mogućnosti optimiziranja svoje potrošnje uz nove tjedne pakete interneta, razgovora i SMS-a.

Liječnik samo za studente: Ovaj sveučilišni grad konačno dobio studentsku ambulantu

Objavljeno 03.05.2018. u Vijesti

Kada studenti dođu u neki drugi grad na studij, jako im je bitno da imaju riješenu zdravstvenu zaštitu i 'svog liječnika'. Mnogi shvate važnost vlastitog liječnika u drugom gradu tek kada uslijede neočekivani zdravstveni problemi, a studenti u Varaždinu više o tome neće morati brinuti jer od jučer imaju vlastitu studentsku ambulantu.

Treba li legalizirati marihuanu? Studenti farmacije raspravljaju o upotrebi kanabisa u medicinske svrhe

Objavljeno 02.05.2018. u Vijesti

Legalizacija kanabisa u medicinske svrhe pitanje je o kojem se već neko vrijeme govori u Hrvatskoj. Brojni bolesni ljudi kojima ne pomažu metode konvencionalnog liječenja sve češće posežu za marihuanom kako bi si pomogli, ali ona nažalost, niti u medicinske svrhe, nije još kod nas legalizirana. To pitanje muči i studente zagrebačkog Farmaceutsko biokemijskog fakulteta pa zato i organiziraju tribinu na kojoj će se raspravljati upravo o medicinskom kanabisu

Prva na svom fakultetu: Tinejdžerica diplomirala sa samo 15 godina

Objavljeno 27.04.2018. u Vijesti

Sjećate li se sebe iz tinejdžerskih dana? Ako je odgovor potvrdan tada se sigurno sjećate da niste razmišljali previše o fakultetu nego o tome kako što bezbolnije završiti srednju. No, možete li zamisliti da ste s 15 godina diplomirali na fakultetu? Jedna djevojka je upravo to ostvarila i postala najmlađa diplomantica u povijesti svog faksa.

Dubrovački studenti tražili veće subvencije za smještaj – evo kako su ih 'oprali' u odgovoru

Objavljeno 26.04.2018. u Vijesti

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku uputio je zahtjev Ministarstvu znanosti i obrazovanja za povećanjem subvencije za smještaj s dosadašnjih 200 na 500 kuna mjesečno.

Splitski studenti opet slave: Sveučilište u Splitu među 8 najboljih u Novoj Europi i najbolje u regiji

Objavljeno 26.04.2018. u Vijesti

U izbor su ušle sve države EU-a koje su Uniju ušle od 2004. do danas.

Evidencija ZET-a ne zaboravlja: Ako vas jednom uhvate bez karte, zauvijek ste na njihovoj crnoj listi

Objavljeno 25.04.2018. u Vijesti

I teži prekršaji u prometu brišu se nakon dvije ili više godina, a vožnja bez karte ostaje godinama...

Grad utjeruje dug za stipendije: 28 bivših studenata koji nisu završili fakultete morat će vratiti lovu koju su potrošili

Objavljeno 25.04.2018. u Vijesti

Koprivničke vlasti podnijele su čak 28 tužbi protiv korisnika stipendija i kredita jer nisu u ugovorenome roku završili studij ili srednju školu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se