Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Studenti nemaju gdje jesti

Objavljeno 02.10.2009. u Vijesti

Rješenje se mora uskoro pronaći jer predavanja samo što nisu počela. U studenom i prosincu čak se 700 studenata hrani u menzi, kazao je Slobodan Pola. Nažalost, u Puli za sada ne postoje restorani koji imaju prostorni kapacitet za veći broj studenata, kažu u Ministarstvu.

Uskoro 5. jubilarni Sajam stipendija u Zagrebu

Objavljeno 02.10.2009. u Vijesti

Na ovogodišnjem 5. jubilarnom Sajmu stipendija bit će predstavljeno 70 programa stipendiranja za studij u Hrvatskoj i inozemstvu.

Prosvjednici bi mogli biti izbačeni sa studija

Objavljeno 02.10.2009. u Vijesti

Ogorčeni studenti zagrebačkog i osječkog sveučilišta pretpostavljaju da se predloženim pravilnicima nastoji onemogućiti ponavljanje studentskih blokada fakulteta.

Što uzrokuje famoznih +6 kilograma brucoša?

Objavljeno 24.09.2009. u Vijesti

Teško je biti brucoš, a da pri tome ne čujete priče o popularnom dobivanju kilograma na prvoj godini faksa. Ponekad je to manje od šest, ponekad više, ali jedno je sigurno: brucoši se u svakom slučaju udebljaju.

Što uzrokuje debljanje i kako se može izbjeći?

Preko 230 hrvatskih studenata i profesora dobili stipendije za Central European University do 2009.

Objavljeno 23.09.2009. u Vijesti

Raspisan je natječaj za stipendije za diplomski studij i doktorate na međunarodnom sveučilištu u Budimpešti.

Prvo zabava, a onda seks

Objavljeno 09.09.2009. u Vijesti

Centar za istraživanje tržišta proveo je za Tuborg istraživanje o ljetnim navikama mladih Hrvata, a pokazalo se da je zabava ipak ono što im je najvažnije tijekom tog dijela godine...

Šokantni podaci o studentskoj higijeni

Objavljeno 31.08.2009. u Vijesti

Online istraživanje provedeno na jednoj britanskoj stranici pokazalo je začuđujuće podatke o higijeni mladih i onih starijih studenata.

Aktualno: Selidba u studentski dom

Objavljeno 26.08.2009. u Vijesti

Ovo ljeto bilo je fenomenalno. Sve je počelo tvojim upisom na željeni fakultet. Proslavilo se u velikom stilu na ljetovanju sa super ekipom, a uskoro si doznao/la da si među studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu...

Uz MojFaks lakše do smještaja

Objavljeno 17.08.2009. u Vijesti

Do smještaja za iduću akademsku godinu lakše uz portal MojFaks...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se