Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

I podstanari su ljudi, zar ne?

Objavljeno 27.04.2010. u Vijesti

Bez ikakvih prava i određenih standarda iznajmljivanja, podstanari su u potrazi za svojim kutkom mira prepušteni vlastitoj snalažljivosti i pregovaračkim vještinama.

Mephedrone – nova studentska droga

Objavljeno 26.04.2010. u Vijesti

Na pola puta između kokaina i ecstasyja, 4 puta jeftinija, bez deprimirajućeg comedowna i još uvijek legalna... droga koja je poharala prošlogodišnje europske ljetne festivala proširila se među studentima.

Amazon, Apple i Google u ratu za e-knjige

Objavljeno 22.04.2010. u Vijesti

Za koga navijate? Za ekipu koja vam želi prodati online knjigu po najnižoj cijeni, prijeći na model direktnih dealova s autorima i polako i sigurno ubiti izdavačku industriju ili za tabor kojem je stalo da izdavači sami određuju cijenu te i dalje ostanu posrednici između pisaca i publike?

Studenti računarstva rekorderi u prepisivanju

Objavljeno 20.04.2010. u Vijesti

Svatko tko je prošao minimum računarskih kolegija zna da se većina zadataka sastoji u pisanju programskog koda. Copy/paste anyone?

Postani diplomirani surfer

Objavljeno 19.04.2010. u Vijesti

Surferska znanost i tehnologija. Zvuči kao loš vic? Ne, zvuči kao jedan od smjerova na sveučilištu u Plymouthu. Dasku pod ruku i trk na faks.

Tko želi upisati studij NLO-a?

Objavljeno 15.04.2010. u Vijesti

S obzirom na količinu materijala, bezbrojne navodne očevidce, gomilu psiholoških, religioznih i socioloških konotacija, čudi da ufologija još uvijek nije postala dio akademskog curriculuma...

Zavođenje pištoljem za uspavljivanje

Objavljeno 15.04.2010. u Vijesti

Tip kojem je zagarantirana budućnost u sadomazo industriji zasada je još uvijek student druge godine na sveučilištu Brigham Young u Utahu...

Striptizom protiv studentskog stresa

Objavljeno 13.04.2010. u Vijesti

Nervozne ste pred ispit? Pustite nokte i primite se štange. Tako barem glasi savjet sveučilišta u Cambridgeu koje će studenticama ponuditi skoro pa besplatne satove striptiza...

Hoće li nam ispite ocjenjivati u Indiji?

Objavljeno 12.04.2010. u Vijesti

Neka su američka sveučilišta skužila da im se više isplati outsourcing pismenih radova u Indiju, Singapur ili Maleziju gdje ih netko ocjenjuje nego da to rade, sačuvaj bože, profesori koji su održali kolegij...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se