Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Više od 1000 studenata okupilo se na prosvjedu u Zagrebu

Objavljeno 18.05.2009. u Vijesti

Na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu u subotu se okupilo više od 1000 studenata koji zahtjevaju pravo na besplatno obrazovanje svih studenata.

Natječaj za upis na poslijediplomski studij bankarstva i poduzetništva

Objavljeno 15.05.2009. u Vijesti

Nakon odslušanih predavanja na engleskom i talijanskom jeziku, slijedi 3 mjeseca međunarodne karijere u tvrtki članici Grupe UniCredit...

Započeo štrajk u školama i na fakultetima

Objavljeno 15.05.2009. u Vijesti

U školama i na fakultetima jutros je započeo dugo najavljivani štrajk. Vlada i sindikati pregovarali su do kasno u noć, ali kako ništa nije potpisano, započeo je štrajk.

Uskoro 8. Hrvatski Dan karijera

Objavljeno 06.05.2009. u Vijesti

MojPosao 7. svibnja organizira 8. Hrvatski Dan karijera koji će se održati u Boćarskom domu u Zagrebu. Na Danu karijera mladi imaju priliku susresti se s poslodavcima, koji na ovoj manifestaciji već tradicionalno pronalaze prave zaposlenike.

Zagrebačka banka stipendira informatičke stručnjake

Objavljeno 06.05.2009. u Vijesti

Studenti posljednjih dviju godina Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta organizacije i informatike, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i Ekonomskog fakulteta biti će u mogućnosti dobiti bančinu stipendiju...

Nezavisna studentska inicijativa blokirala predavanja na Filozofskom fakultetu

Objavljeno 06.05.2009. u Vijesti

Točno u podne dvjestotinjak studenata krenulo je hodnicima Filozofskog fakulteta, od predavaonice do predavaonice, blokirajući nastavu i pozivajući ostale koji su slušali predavanja da im se pridruže...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se