Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Podmukli udar na studentski džep i želudac: Drastično poskupljuje cijena obroka u menzama

Objavljeno 31.03.2017. u Vijesti

Studenti kao poslovično siromašna populacija prvi na svojim plećima osjete kad nešto pođe po zlu. Ovaj put umjesto pleća osjetit će na želucima jer država smanjuje subvencioniranje obroka u menzama.

Od travnja dvije tramvajske linije voze još dalje, a stižu i promjene u voznom redu drugih linija

Objavljeno 31.03.2017. u Vijesti

Nakon uvođenja polusatnih karata koje su u samo mjesec dana ZET-u donijele zaradu od 14,8 milijuna kuna jer se prodaju ko lude, stižu vijesti koje će razveseliti one koji gravitiraju istočnom dijelu grada Zagreba.

Pazite na svoje mail adrese: Osobni podaci studenata i profesora prodaju se na dark webu

Objavljeno 31.03.2017. u Vijesti

Osobne informacije su ono što uvijek pokušavamo zaštititi kako ne bi došlo do krađe identiteta i drugih nevolja, a izgleda da ni akademski mailovi nisu skroz 'privatni'.

Koristili društvene mreže za varanje na ispitu: Zbog par 'prepisivača' cijela generacija snosit će posljedice

Objavljeno 30.03.2017. u Vijesti

270 studenata ponavljat će završni ispit zbog nekolicine onih koji su odlučili varati. Da tragedija bude još veća – radi se o studentima medicine završne godine.

Korak bliže odgovornima: Mladi u Saboru tražili pravo na stručno osposobljavanje

Objavljeno 28.03.2017. u Vijesti

Nakon što su sredstva iz državnog proračuna 'presušila', financiranje mjere Stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa ovisilo je o sredstvima EU fondova. Za izvlačenje istih bilo je potrebno udovoljiti nekim drugačijim kriterijima i to nauštrb osoba starijih od 29 godina.

Iako neće dobiti besplatnu Interrail kartu, mladi Europljani ipak će imati priliku besplatno putovati

Objavljeno 28.03.2017. u Vijesti

U rujnu prošle godine europski zastupnici Manfred Weber, Jose Manuel Fernandes i Wim Van de Camp predložili su program besplatnog putovanja željeznicom po Europi za sve mlade Europljane koji je oduševio učenike i studente diljem Europe.

Sveučilište u Koprivnici napokon dobiva menzu, ali i nove preddiplomske i diplomske studije

Objavljeno 28.03.2017. u Vijesti

Za Sveučilište Sjever u Koprivnici spremaju se brojni projekti, a neki od njih uključuju gradnju menze 'na licu mjesta' te obnova dvije zgrade koje žele pretvoriti u znanstveno-istraživački centar.

Rekord Europske unije: Čak 83,8% mladih Hrvata u dobi od 25-29 godina živi s roditeljima

Objavljeno 24.03.2017. u Vijesti

Hrvatski mladići i djevojke žive s roditeljima. Iz nekadašnjih dječjih soba izlaze u tridesetim godinama života. To znači i kasnije zasnivanje obitelji pa i dugoročnu štetu za demografski urušeno društvo.

'Da se radi o njihovim sestrama drugačije bi pisali': Snimao studenticu u domu, uslijedili grozni komentari

Objavljeno 23.03.2017. u Vijesti

Nažalost često čujemo kako se u domovima kradu bicikli, novci i neke sitnice, a lopovi i provalnici su uglavnom stariji ljudi koji nisu stanari doma.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se