Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Najteži ispit iz anatomije: Studenti medicine kupovali prolaz za 20 tisuća kuna

Objavljeno 09.01.2018. u Vijesti

Nažalost, na pojedinim fakultetima studenti ispite mogu kupiti. Po takvom načinu 'polaganja' ispita u Hrvatskoj bio je poznat Prometni fakultet u Zagrebu i Pravo u Osijeku, a jedan takav skandal trenutno 'trese' medicinu u susjednoj državi.

3430 kuna mjesečno po osobi: Ovaj sveučilišni grad je najjeftiniji za život

Objavljeno 08.01.2018. u Vijesti

Provjerite što je pokazala analiza troškova života u četiri najveća grada u Hrvatskoj - Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu.

Pobjeda za 45 tisuća studenata: Od danas diplome stručnih vrijede jednako kao i diplome sveučilišnih studija

Objavljeno 04.01.2018. u Vijesti

Danas je u Vladi usvojen prijedlog izmjena i dopuna Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru te ga poslala u saborsku proceduru. Sada će diplome stručnih studija biti isto vrijedne kao diplome studenata sa sveučilišnih studija.

S 2 diplome prestižnih sveučilišta i dalje ne može predavati u hrvatskim osnovnim školama

Objavljeno 04.01.2018. u Vijesti

Magistrica s Cambridgea i Kingstona ne može predavati glazbeni odgoj u domaćim osnovnim školama. Iako je završila Muzičku akademiju i obrazovala se na dva britanska sveučilišta, Helena Dukić bi za rad u osnovnoj školi morala polagati solfeggio i još 14 ispita.

100 tisuća eura po studentu: Domaći poduzetnik savjetuje da Hrvatska 100 top studenata pošalje na studij u inozemstvo

Objavljeno 04.01.2018. u Vijesti

Ideju da država treba poslati sto najboljih studenata na školovanje u inozemstvo te im po diplomi osigurati poslove za koje su se školovali, iznio je u utorak poznati oftalmolog Nikica Gabrić.

Slovenski turisti demolirali studentski dom - sukobili se sa studentima, razbili vrata, urlikali...

Objavljeno 03.01.2018. u Vijesti

Burno slavlje grupe turista iz Slovenije, koji su za doček Nove godine bili smješteni u četvrti paviljon Studentskog centra 'Nikola Tesla' u Banjaluci, završilo se uništenim inventarom u novoizgrađenom studentskom objektu.

Najmanje 400 stipendija čeka studente deficitarnih studija: Provjerite kako do 10 tisuća kuna!

Objavljeno 03.01.2018. u Vijesti

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisala je natječaj za dodjelu najmanje 400 stipendija. Stipendije će se dodijeliti u čak nekoliko kategorija, a jedna od njih odnosi se na studente na deficitarnim studijskim programima.

Najelitnija mjesta za studente: Ovo su gradovi koji se mogu podičiti najvećim brojem TOP fakulteta

Objavljeno 02.01.2018. u Vijesti

Svatko tko ima afiniteta, ali i dovoljnu financijsku podlogu rado će odabrati studij na jednome od prestižnih svjetskih top-sveučilišta. Neka od najboljih nalaze se u udaljenim gradovima svijeta, ali srećom među najatraktivnijima postoje i oni bliži i pristupačniji u susjedstvu...

Za studente Hrvate izvan Hrvatske 500 stipendija: Provjeri kako do 700 kuna mjesečno!

Objavljeno 02.01.2018. u Vijesti

100 stipendija nudi se za one koji studiraju u Hrvatskoj, a čak 400 za studente koji će diplomu steći u Bosni i Hercegovini.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se