Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Uzbudljiva jesen: Na ovom domaćem sveučilištu uskoro novi studij i to prvi takav u Hrvatskoj

Objavljeno 14.03.2019. u Vijesti

Novi studijski program koji će od sljedeće akademske godine niknuti na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, objedinit će dva i više jezika. No, nije usmjeren samo na učenje jezika već i na interkulturne studije.

Dođi na otvorenje Smartup natjecanja i poslušaj savjete Nenada Bakića, jednog od najuspješnijeg hrvatskog poduzetnika

Objavljeno 12.03.2019. u Vijesti

Svečano otvorenje Smartupa, studentskog edukativnog startup natjecanja održat će se 13. ožujka u 17 sati u dvorani D1 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Žele problem plastike objasniti mladima: Studenti će u Splitu pokazati načine zaštite okoliša na ZORH skupu

Objavljeno 07.03.2019. u Vijesti

Sigurno niste čuli za ZORH. ZORH ili Zaštita okoliša Republike Hrvatske jest susret studenata i visoko obrazovanih osoba koji se nalaze u tom području ili se žele nalaziti u tom području.

Godinama ne može naći posao u struci: Zorica je diplomirala kao najbolja u generaciji, a sada radi u kladionici

Objavljeno 07.03.2019. u Vijesti

Nažalost, sve češće možemo čuti da je netko diplomirao s odličnim ocjenama, ali da ne može godinama naći posao u struci. Primjer za to je i djevojka iz Srbije koja je završila medicinski fakultet pa radila godinama u pekari, međutim, jedan takav primjer je i Zorica iz Pala u BiH. Diplomirala je kao najbolja u generaciji, a danas radi u sportskoj kladionici.

Ministar poljoprivrede najavio: 'Svi slavonski studenti dobit će 10 tisuća kuna stipendije'

Objavljeno 06.03.2019. u Vijesti

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić najavio je da će svi studenti iz Slavonije koji studiraju za neko od poljoprivrednih zanimanja u listopadu dobiti 10 000 kuna stipendije.

Otvor' ženo katedru: Poznati pjevač predavat će ekonomiju u Varaždinu

Objavljeno 05.03.2019. u Vijesti

Nekada je pjevao 'Milo moje' i 'Matu', a uskoro će predavati ekonomiju na Sveučilištu Sjever. Pogađate? Riječ je o Miroslavu Škori koji je postao suradnik na kolegiju 'Uvod u ekonomiju' na diplomskom studiju Ekonomije na Sjeveru, u Sveučilišnom centru Varaždin.

Nema kraja krivotvorenju: Lažna profesorica predavala u školi s diplomom Sveučilišta u Rijeci

Objavljeno 27.02.2019. u Vijesti

Prošli tjedan otkrivena je lažna diploma sa Sveučilišta u Zadru, a osoba s krivotvorenom diplomom predavala je povijest u gimnaziji. Ovoga puta je još jedna lažna učiteljica pala s 'fejk' diplomom Sveučilišta u Rijeci.

Studentska udruga BEST Zagreb i ove godine održava najveće europsko inženjersko natjecanje - European BEST Engineering Competition (EBEC)

Objavljeno 27.02.2019. u Vijesti

Riječ je inženjerskom natjecanju organiziranom od strane studenata za studente koje se održava u 31 državi na području Europe.

Gdje je zapelo? Ovaj dalmatinski grad treba dobiti studentski dom, a gradnja kasni

Objavljeno 22.02.2019. u Vijesti

Početak radova na studentskom domu u Šibeniku trebao je početi u listopadu prošle godine. No, gradnja ipak počinje s ljetom.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se