Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Ima li nas na vidiku? Ovo je karta s najboljim sveučilištima u Europi – provjerite je li Hrvatska uopće na mapi

Objavljeno 20.11.2018. u Vijesti

Svake godine izađu rang liste s najboljim sveučilištima u svijetu ili u Europi na kojima se hrvatska sveučilišta uglavnom nalaze pri dnu. Već godinama Sveučilište u Zagrebu tone na listama najboljih, dok se za razliku od Sveučilišta u Splitu koje se na ljestvici penje. No, što mislite gdje se nalazimo na karti najboljih europskih sveučilišta? Odgovor je: nigdje.

Do 1200 kuna mjesečno: Ministarstvo turizma i ove akademske godine sufinancira studentske stipendije

Objavljeno 16.11.2018. u Vijesti

Kako bi postojao što kvalitetniji turistički i ugostiteljski kadar u Hrvatskoj, Ministarstvo turizma i ove akademske godine sufinancirat će stipendije za studente koji se obrazuju za ugostiteljsko – turistička zanimanja i zanimanja vezana uz razvoj posebnih oblika turizma.

Predobro, ali istinito: Gradonačelnik ovog našeg grada osigurao stipendije za studente i to od svoje plaće

Objavljeno 15.11.2018. u Vijesti

Možete li zamisliti da gradonačelnik od svoje plaće osigura novčane potpore za studente? Ako je odgovor negativan, tu je čovjek koji će vas razuvjeriti. Naime, gradonačelnik Gospića je odlučio dati studentima stipendije koje će se osigurati od njegove plaće.

Degutantni SMS-ovi: Brucošica iz Srbije profesora prijavila za seksualno uznemiravanje i pokazala kakve joj je poruke slao

Objavljeno 14.11.2018. u Vijesti

Nakon što je 20-godišnja brucošica iz Kragujevca prijavila svog 62-godišnjeg profesora za seksualno uznemiravanje, on je otišao na bolovanje. Poruke koje joj je profesor upućivao pokazala je za javnost, a iz njih je vidljivo da je profesor prekršio etička načela.

Klimatizirane sobe s televizorima i električni bicikli: Pogledajte kako izgleda studentski dom u Vukovaru

Objavljeno 14.11.2018. u Vijesti

Studenti u Vukovaru imaju razloga za veselje jer konačno je otvoren dugoiščekivani dom 'Leopold'. U vukovarskom domu je 108 ležajeva, klimatizirane sobe s televizorom, dnevni boravak, informatička učionica i još mnogo toga.

Nakon učenja na ručak: Otvorena potpuno nova studentska menza u Zagrebu

Objavljeno 12.11.2018. u Vijesti

U ponedjeljak je otvorena nova menza za zagrebačke studente, a u nju doslovno mogu odmah 'skočiti' nakon učenja jer se nalazi na petom katu Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Jeste li na listi 'sretnika'? SC spustio bodnu granicu za useljenje u zagrebačke studentske domove

Objavljeno 09.11.2018. u Vijesti

Studentski centar u Zagrebu spustio je bodnu granicu za useljenje u studentske domove pa sada broj bodova iznosi 1 350.

Dobre vijesti za studente: HEP objavio natječaj za dodjelu stipendija

Objavljeno 09.11.2018. u Vijesti

Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima diplomskih studija za akademsku godinu 2018./2019. Rok za prijavu na natječaj je 15 dana, od 8. do 22. studenoga 2018. godine.

Svakog mjeseca 800 kuna: Studentice bez odgovarajuće roditeljske skrbi mogu se prijaviti za ovu stipendiju

Objavljeno 07.11.2018. u Vijesti

Dobrotvorna organizacija Soroptimist International diljem svijeta okuplja žene raznolikih zanimanja organizirane u mjesne klubove, sa zajedničkim ciljem pomoći ženama i djeci u stjecanju obrazovanja čime im se pruža više mogućnosti za razvijanjem vještina i vlastitih potencijala u svrhu povećanja kvalitete vlastitog života i života zajednice. Na natječaj za stipendiju mogu se javiti djevojke bez odgovarajuće roditeljske skrbi.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se