Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Zagrebačka sveučilišta na vrhu Europe: Osvojili čak 19 medalja!

Objavljeno 17.09.2019. u Vijesti

Studentske sportske reprezentacije Sveučilišta u Zagrebu natjecale su se ovo ljeto na europskim studentskim prvenstvima i u konkurenciji od 576 sveučilišta osvojile najviše medalja od svih – čak 19!

Profesori Filozofskog oštro osudili izjavu Predsjednice: 'Takav stav prema studiju povijesti odraz je šireg društva prema humanističkom obrazovanju'

Objavljeno 16.09.2019. u Vijesti

Povodom prvog dana školske godine, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prošloga je ponedjeljka posjetila dvije sesvetske škole, gdje je održala govor u kojem se osvrnula i na tržište rada te poručila srednjoškolcima poruku, koju je oštro osudilo čak 16 nastavnika Odsjeka za povijest zagrebačkog Filozofskog fakulteta.

Nemaš novca za studij? Na Filozofskom faksu možeš 'odraditi' školarinu!

Objavljeno 16.09.2019. u Vijesti

I ove godine dolazi odlična vijest sa zagrebačkog Filozofskog. Naime, studenti koji nemaju novca za studij, imaju mogućnost prijaviti se na Natječaj za odrađivanje školarine.

Dobre vijesti za hrvatske studente u Velikoj Britaniji!

Objavljeno 13.09.2019. u Vijesti

Strani studenti u Velikoj Britaniji nakon što diplomiraju, sada će moći ostati dvije godine i tražiti posao, dok je prije propisani rok bio četiri mjeseca.

THE objavio novu listu najboljih: Zagrebačko Sveučilište ni među top 1000

Objavljeno 13.09.2019. u Vijesti

Jedno od najpriznatijih rankiranja Sveučilišta na svijetu, Times Higher Education (THE), i ove je godine objavio svoj popis najboljih Sveučilišta na svijetu (World University . I dok je prema Šangajskoj listi zagrebačko unutar top 500 Sveučilišta, na THE listi nije niti unutar tisuću najboljih, dok je splitsko Sveučilište ostalo relativno isto.

Nova stipendija za studente deficitarnih zanimanja!

Objavljeno 12.09.2019. u Vijesti

Grad Novi Vinodolski od ove godine uvodi novu kategoriju stipendija, pa će tako stipendirati učenike i studente koji se školuju za deficitarna zanimanja. Očekuje se da će natječaj za stipendije biti objavljen u listopadu.

Usred rujanskih rokova, otvorenje ove zagrebačke menze se odgodilo do daljnjeg

Objavljeno 12.09.2019. u Vijesti

"Zbog složenosti radova na uređenju zgrade odgađa se otvaranje Restorana NSK na petome katu", objavljeno je na službenoj stranici zagrebačke Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Dvije zagrebačke menze potpuno se preuređuju, doznajemo kada se očekuju otvorenja

Objavljeno 11.09.2019. u Vijesti

Za dvije zagrebačke privatne menze ovo ljeto bilo je poprilično burno – menze 'Superfaks' i 'Bologna' zbog promjena vlasnika dobit će potpuno novo ruho, a otvorenja se očekuju već početkom nove akademske godine.

Možeš osvojiti besplatni vozački, a jedino što moraš učiniti je - odgovoriti na pitanje

Objavljeno 10.09.2019. u Vijesti

Prilikom obilježavanja 'Dana bez mobitela u prometu', Hrvatska udruga menadžera sigurnosti je, uz financijsku potporu dvaju Ministarstava i Nacionalnog programa sigurnosti u prometu, osmislila kampanju 'Osvoji vozački', a sve što budući vozači moraju učiniti kako bi i osvojili besplatnu autoškolu je odgovoriti na jedno jednostavno pitanje.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se