Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Iskoristila svoje demokratsko pravo: Predsjednica glasala na izborima za Studentski zbor

Objavljeno 28.03.2019. u Vijesti

Već i vrapci na grani znaju da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović studentica, odnosno, doktorandica na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Budući da ima pravo glasati na izborima za Studentski zbor, to je i učinila te pozvala i druge studente da iskoriste svoje demokratsko pravo.

Mjesto druženja i klope: U Čakovcu konačno otvorena menza za preko tisuću studenata

Objavljeno 27.03.2019. u Vijesti

Studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu te Učiteljskog fakulteta dobili su studentski restoran.

5 tipova idealnog cimera

Objavljeno 26.03.2019. u Vijesti

Uz stres oko ispita i učenja, nikome nije u cilju mijenjati cimere svako malo. Izdvojili smo pet tipova idealnog cimera u kojima će se svatko prepoznati.

Učenje je lakše kad ti snagu daju Čokolino Fit i Plus

Objavljeno 26.03.2019. u Vijesti

Čokolino je dječja hrana s kojom rastemo, ali je baš nikad ne prerastemo. Uz omiljenu klasičnu varijantu, upoznajte se pobliže s Čokolino Fit i Čokolino Plus proizvodima.

Daljnje školovanje u struci: Uskoro kreće diplomski studij primaljstva – evo gdje će biti

Objavljeno 25.03.2019. u Vijesti

Prvi korak prema tome da žene imaju uspješne trudnoće jest formiranje kadra koji će s rodiljama raditi. Upravo zato će se osnovati diplomski studij primaljstva i to na riječkom Fakultetu zdravstvenih studija.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za dodjelu 500 stipendija

Objavljeno 21.03.2019. u Vijesti

Zagrebačko sveučilište je za akademsku godinu 2018./2019. raspisalo natječaj za dodjelu 500 stipendija. Kategorije podjele novčane potpore su one za izvrsnost, za studente koji studiraju nastavničke STEM studijske programe, za uspješne studente sportaše te za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa.

Tko je Majstor Jura?

Objavljeno 21.03.2019. u Vijesti

'...Predstava Majstor Jura-priča o jednoj djevojci pripada među najdirljivije i najiskrenije izvedbe u protekloj kazališnoj sezoni...' Olga Vujović, Kritikaz.

Siguran posao nakon faksa i stipendija tijekom studija: MORH raspisao natječaj za 110 studenata

Objavljeno 21.03.2019. u Vijesti

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH) raspisalo je u srijedu natječaj za prijam u kadetsku službu. U akademskoj godini 2019./2020. u status kadeta bit će primljeno do 110 kandidata upisanih na prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija. Riječ je o Vojnom inženjerstvu i vojnom vođenju i upravljanju, Vojnom pilotstvu te Vojnom pomorstvu.

Godišnja nagrada 'Hrvoje Požar': Najbolji studenti energetike dobit će novčani iznos i povelju

Objavljeno 19.03.2019. u Vijesti

Kako bi se energetika što više popularizirala, Zaklada Hrvoje Požar, nagrađuje najbolje studente tog područja svojom Godišnjom nagradom u obliku novčanog iznosa.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se