Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Održan skup 'Kukci na tanjuru' na Agronomskom fakultetu, a poznati hrvatski voditelj kasnije probao crve u emisiji

Objavljeno 27.06.2019. u Vijesti

Na Agronomskom fakultetu u Zagrebu jučer je održan znanstveno-stručni skup pod nazivom 'Kukci na tanjuru', a sudionici skupa docent na Agronomskom fakultetu Ivan Juran i vlasnik farme kukaca Daniel Pikl kasnije su gostovali i u emisiji RTL Direkta s voditeljom Zoranom Šprajcom.

Studenti pali na pod i pravili se mrtvi u Parlamentu, Predsjednik ostao imun: 'Slobodno lezite, ali sutra imam sjednicu pa morate dotad otići'

Objavljeno 26.06.2019. u Vijesti

Tijekom sjednice u Parlamenta u Berlinu, studenti su se bacili na pod i pravili se da su mrtvi u znak protesta zbog politike koju njemačka Vlada vodi prema klimatskim promjenama.

Logopedija i dalje pri vrhu: 1000 maturanata prijavilo studij, a upisat će ih se tek 50

Objavljeno 26.06.2019. u Vijesti

Već smo pisali o listi najpoželjnijih fakulteta ove godine, među kojima se ponovno na prvom mjestu pronašao studij Logopedije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Broj matuanata koji su prijavili ovaj studij otad se malo smanjio, ali je navala još uvijek ogromna: za jedno mjesto bori se čak 20 maturanata.

Ispiti odgođeni zbog visokih temperatura? Da, i to se događa!

Objavljeno 26.06.2019. u Vijesti

Zbog iznimnih vrućina danas i sutra u Hrvatskoj su na snazi upozorenja Meteoalarma, za danas uglavnom žuto, no sutra je na snazi narančasto upozorenje. Savjetuju se ne izlasci iz stana između 11h i 17h, ali nažalost nisu svi te sreće, naročito zaposleni i studenti.

Studenti ovih županija moći će vlakom do Splita za 50 kuna: Pogledajte kojih!

Objavljeno 24.06.2019. u Vijesti

Prošlu srijedu potpisan je ugovor kojim učenici srednjih škola te studenti s područja Vukovarsko-srijemske županije mogu putovati jeftinije, pa čak i besplatno od današnjeg dana do konca kolovoza na relaciji od Vinkovaca do Splita i natrag.

Studenti Medicine u potrazi za donatorima kako bi napravili vlasulje za oboljelu djecu: 'Interes je dosad bio velik!'

Objavljeno 24.06.2019. u Vijesti

Organizacija KosaRi, okupljena od studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci, u petak je objavila na Facebooku kako traže 20 donatora kose, kako bi izradili četiri perike za djecu oboljelu od autoimunih i onkoloških bolesti.

Maturanti završili četvrti razred s vrlo dobrim, pogledajte koja županija ima najveći prosjek!

Objavljeno 21.06.2019. u Vijesti

Ovogodišnji maturanti završili su svoje srednjoškolsko obrazovanje s prosjekom 4,11, a Međimurska županija zasjela je na prvo mjesto po prosjecima – 4,56. Podaci se, koje je prenio Večernji list, odnose na prosjeke ocjena, dok se prosjeci matura očekuju tek 10. srpnja.

Student servis objavio i ljetno radno vrijeme: Pogledajte koje!

Objavljeno 19.06.2019. u Vijesti

Student servis u Zagrebu jučer je obavijestio sve studente i poslodavce o svom skraćenom, ‘ljetnom’ radnom vremenu kojim će poslovati od 1. srpnja pa sve do 13. rujna.

Provjerite svoje znanje: HAK objavio novi ispit prometnih propisa!

Objavljeno 18.06.2019. u Vijesti

Hrvatski autoklub na svojoj internetskoj stranici objavio je novi online ispit iz poznavanja prometnih propisa – 10 pitanja koja nose sveukupno 40 bodova.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se