Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Europarlamentarka Šuica traži studente: Odradi praksu u Bruxellesu i Strasbourgu uz poticajnu stipendiju

Objavljeno 15.12.2017. u Vijesti

Zastupnica u Europskom parlamentu, Dubravka Šuica, u potrazi je za studentima koji imaju želju i volju stažirati u krovnim organizacijama EU-a u Bruxellesu i Strasbourgu.

HBOR dijeli 5 stipendija: Uz pozamašnu svoticu nude i mogućnost zapošljavanja nakon diplome

Objavljeno 14.12.2017. u Vijesti

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) dodjeljuje pet stipendija studentima koji uče u području informacijskih tehnologija, odnosno IT-a. Osim toga, u istom sektoru HBOR daje i mogućnost zapošljavanja odmah nakon završetka studija.

Ostala bez roditelja kao djevojčica – danas je jedna od naših najboljih studentica

Objavljeno 14.12.2017. u Vijesti

Unatoč nesretnim okolnostima uslijed kojih je ostala bez roditelja još kao djevojčica, ova uspješna studentica na najboljem je putu da završi fakultet. Ova će joj stipendija dodatno olakšati u toj namjeri.

20 tisuća kuna kazne: Sveučilište u Zagrebu tuži vlastitog studenta

Objavljeno 12.12.2017. u Vijesti

Studenta Hrvatskih studija, Luku Kovača, Sveučilište u Zagrebu tuži zbog izjave u vezi provale u prostorije Hrvatskih studija koja se dogodila u studenome. Luka je ujedno i potpredsjednik Studentskog zbora Hrvatskih studija, a rektor Damir Boras smatra da je student svojom izjavom narušio njegov ugled.

Dobre vijesti za SOR-ovce: S novom godinom stiže i povećanje naknade za stručno osposobljavanje

Objavljeno 11.12.2017. u Vijesti

Povećanje minimalca u Hrvatskoj 'povuklo' je sa sobom i povećanje naknade za stručno osposobljavanje. Dosad je naknada mladima na SOR-u iznosila 2621 kunu, a sada će iznos biti povećan za 131 kunu.

Sve više odličnih studenata 'puca' na stipendiju: Za 40 gradskih potpora prijavilo se trostruko više mladih

Objavljeno 07.12.2017. u Vijesti

Čak 137 učenika i studenata prijavilo se za stipendije koje Grad Karlovac dodjeljuje za ovu školsku, odnosno, akademsku godinu, no bit će ih dodijeljeno ukupno 40.

90 studenata već je potpisalo ugovor: Stranci vrbuju studente medicine i planiraju im karijere u svojim zemljama

Objavljeno 05.12.2017. u Vijesti

Više od 90 studenata završnih godina medicinskih fakulteta u Osijeku i Rijeci potpisalo je da će u inozemstvu odraditi specijalizaciju i nakon toga oni su slobodni ljudi, ali malo je vjerojatno da će se vratiti...

Ne čekaju na burzi: Studenti ovog fakulteta prvi posao nađu šest mjeseci nakon diplome

Objavljeno 04.12.2017. u Vijesti

Vjerovali ili ne, u Hrvatskoj postoji fakultet nakon kojega studenti ne moraju strahovati za svoje zaposlenje. Riječ je o riječkom Pomorskom fakultetu, a dekan Alen Jugović kaže da se njihov Dan karijera pretvorio u godinu karijera jer ih poslodavci kontaktiraju tijekom cijele godine.

Prilika da otkriješ sve tajne hrane iz menze: Restoran zagrebačkog SC-a traži studente za rad

Objavljeno 01.12.2017. u Vijesti

Studenti koji vole jesti u menzi su se sigurno nekada zapitali kako je ondje raditi. Sada se više to ne moraju pitati niti razbijati glavu time koja je tajna tartarskog umaka iz menze jer restoran zagrebačkog SC-a traži studente za rad.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se