Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

'Za žene u znanosti': Četiri mlade znanstvenice postale stipendistice prestižnog programa

Objavljeno 07.04.2017. u Vijesti

U Preporodnoj dvorani Narodnog doma Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti održana je jedanaesta po redu dodjela stipendija L´Oreal-UNESCO Nacionalnog programa stipendiranja 'Za žene u znanosti'.

Šalje vulgarne poruke i pornografske fotke: Žena terorizira studente i profesore zagrebačke Filozofije

Objavljeno 06.04.2017. u Vijesti

Vanessa Raney je 41-godišnja Amerikanka iz Houstona s nepoznatim prebivalištem u Zagrebu, a postala je prava noćna mora pojedinih studenata i profesora s Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Masovni prosvjedi kod susjeda: Studenti pokazali što misle o novom predsjedniku

Objavljeno 05.04.2017. u Vijesti

Prije nekoliko dana je nekoliko tisuća mladih, mahom studenata, blokiralo promet u centru Beograda zbog novoizabranog predsjednika Aleksandra Vučića. No, prosvjedi nisu stali samo u glavnom gradu nego su se proširili i na Niš kao i na Novi Sad.

Mladi poručuju: 'SOR ne može biti zamjena za pripravništvo!'

Objavljeno 04.04.2017. u Vijesti

Stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa (SOR) je mjera o kojoj se već godinama priča, ali nikako da se raspravi do kraja. Zbog EU fondova koji ne nalažu financiranje SOR-a za osobe starije od 29, ti mladi kao i mladi korisnici mjere u zdravstvu više ne mogu šutjeti.

Tragedija na kampusu: Studentica se ugušila tijekom natjecanja u jedenju palačinki

Objavljeno 04.04.2017. u Vijesti

Prošli tjedan obilježila je velika tragedija na studentskom kampusu Sveučilišta Sacred Heart u Connecticutu. Naime, jedna studentica se ugušila tijekom natjecanja u kojem su natjecatelji trebali u što kraćem vremenu pojesti što više palačinki.

Godišnja nagrada 'Hrvoje Požar': Najbolji studenti energetike dobit će novčani iznos i povelju

Objavljeno 04.04.2017. u Vijesti

Kako bi se energetika što više popularizirala, Zaklada Hrvoje Požar, nagrađuje najbolje studente tog područja svojom Godišnjom nagradom u obliku novčanog iznosa.

Od danas ZET-ove karte ne možete kupiti na dobro poznatom mjestu

Objavljeno 03.04.2017. u Vijesti

ZET-ove polusatne karte u iznosu od četiri kune razveselile su stanovnike Zagreba čim su krenule u prodaju, a sada ih se, baš kao i standardne karte, više neće moći nadopuniti niti kupiti na dobro poznatome kiosku Tiska.

Humanitarni Osijek: Studentima slabijeg imovinskog stanja građani skupili novce za stipendije

Objavljeno 03.04.2017. u Vijesti

Zbog financijskih poteškoća studenti slabijeg imovinskog stanja često ne mogu završiti fakultet, a taj problem je prepoznao Osijek. Upravo zato je u petak napravljena svečana dodjela stipendija koje su skupljene preko Zaklade Srce grada Osijeka.

Podmukli udar na studentski džep i želudac: Drastično poskupljuje cijena obroka u menzama

Objavljeno 31.03.2017. u Vijesti

Studenti kao poslovično siromašna populacija prvi na svojim plećima osjete kad nešto pođe po zlu. Ovaj put umjesto pleća osjetit će na želucima jer država smanjuje subvencioniranje obroka u menzama.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se