Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Uskoro dva nova paviljona i 248 novih kreveta za pulske studente

Objavljeno 13.12.2016. u Vijesti

U ponedjeljak je u sjedištu Istarske županije je održano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za proširenje infrastrukture studentskog smještaja u Studentskom domu Pula. To znači da stiže 248 novih kreveta za studente i dva nova paviljona.

Xmas ponuda koju baš čekaš: Vipme Loodilo i pokloni za najbolju zimu ikad

Objavljeno 09.12.2016. u Vijesti

Ove zime nemaš izgovor da se ne javiš onom dečku/ curi i pozoveš ga/nju na klizanje ili kavu jer tu je Vipme Xmas ponuda uz Loodilo tarifu s 4GB, 500 minuta i SMS poruka za samo 60 kuna!

Osma generacija stipendista: Zgrabi jednu od 400 stipendija NZPUSS-a

Objavljeno 09.12.2016. u Vijesti

Imaš priliku postati jednim od 400 sretnika osme generacije stipendista Zaklade. Rok za prijavu je do 9. siječnja 2017. godine.

Hvali more, osvoji stipendiju: studenti pomorci dobili poticaj za daljnji studij

Objavljeno 08.12.2016. u Vijesti

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture potpisalo je Ugovore o dodjeli stipendija u Rijeci i u Splitu za 70 studenata i učenika pomorskih fakulteta i škola, a ove godine je osigurano 4,2 milijuna kuna.

Ništa bez love: Nije ni Njemačka što je nekad bila - vraća se školarina na sveučilišta

Objavljeno 05.12.2016. u Vijesti

Od jeseni sljedeće godine, internacionalni studenti plaćat će 1500 eura školarine po semestru. Pokušaj je to smanjivanja deficita u njemačkom obrazovnom sustavu koji se popeo na 48 milijuna eura.

Svečani koncert povodom 75. godina zbora HRT-a

Objavljeno 02.12.2016. u Vijesti

Na pozornici Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, 6. prosinca 2016. svečanim koncertom obilježava se 75. godišnjica osnutka Zbora HRT-a uz gostovanje uglednog komornog orkestra Wiener Concert – Verein (WCV), a pod ravnanjem dirigenta Tončija Bilića.

Novost za studentice: Do kraja godine besplatno se cijepi protiv infekcije HPV-om

Objavljeno 02.12.2016. u Vijesti

Infekcija humanim papiloma virusom je najčešća virusna spolno prenosiva infekcija. Vjerojatnost zaraze tijekom života je, zbog proširenosti virusa u populaciji, vrlo velika.

Grad Zadar dijeli stipendije studentima: provjeri u kojim sve kategorijama

Objavljeno 02.12.2016. u Vijesti

Objavljena su dva natječaja – provjeri na koji se možeš prijaviti.

Želiš se okušati u pjesničkim i književnim vodama? Piši za časopis Ka/Os

Objavljeno 30.11.2016. u Vijesti

Studenti s odsjeka komparativne književnosti sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta pozivaju sve kolege s drugih fakulteta da pošalju svoje prozne i pjesničke radove. Najbolji radovi bit će objavljeni u njihovom časopisu Ka/Os.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se