Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj mogu ostvariti dodatnu subvenciju: Pogledajte detalje

Objavljeno 03.09.2019. u Vijesti

Riječkim studentima, koji su već ostvarili pravo na subvencioniran smještaj u domu ''Trsat'', Sveučilište u Rijeci omogućit će dodatnu subvenciju, uz uvjet da je student slabijeg socioekonomskog statusa.

Sveučilište u Splitu uskoro će dobiti novi studentski zbor: Pogledajte kada možete glasati!

Objavljeno 02.09.2019. u Vijesti

Oko 20 tisuća splitskih studenata potkraj rujna imat će priliku izabrati svoj novi studentski zbor, stoji u odluci Sveučilišta u Splitu i njegovog rektora, Dragana Ljutića.

Ako ste razmišljali studirati Ekonomiju u Rijeci, evo još jednog razloga: Pogledajte kojeg

Objavljeno 02.09.2019. u Vijesti

Nakon što je prije četiri godine pokrenuo prvi on-line sveučilišni diplomski studij u Hrvatskoj, Ekonomski fakultet u Rijeci već od ove jeseni izvodit će i sveučilišni preddiplomski studij Poslovne ekonomije, smjer Poduzetništvo.

Ponovno potvrđeno: U Hrvatskoj sve manje mladih radnika!

Objavljeno 02.09.2019. u Vijesti

Kontingent zaposlenih najmlađih radnika do navršenih 29 godina života kreće se oko 301.000, dok se broj starijih od 50 popeo na oko 450.000.

Mladi vozači voze pijani, bez položenog vozačkog i bježe od policije!

Objavljeno 30.08.2019. u Vijesti

Strože odredbe Zakona o sigurnosti prometa na cestama počele su se primjenjivati, no čini se da mlade vozače to naročito ne interesira.

Na Hrvatskim studijima naglašavaju važnost novoosnovanog studija, postavlja se pitanje potrebe na tržištu rada

Objavljeno 30.08.2019. u Vijesti

Kako je Ministarstvo prije nekoliko dana odobilo izvođenje studija demografije i hrvatskog iseljeništva, sve se više postavlja pitanje potrebe u Hrvatskoj za takvim magistrima, a predstojnik cijelog odsjeka, Stjepan Šterc, u nekoliko navrata naglasio je koliko su ovakvi stručnjaci prijeko potrebni Hrvatskoj.

Studenti, pozor: Prijavite se na program putem kojeg možete stažirati i u Bruxellesu!

Objavljeno 29.08.2019. u Vijesti

Akademija za politički razvoj objavila je natječaj za sve zainteresirane studente da u nadolazećem semestru sudjeluju u Studentskoj akademiji za politički razvoj - #APRstudent, program u kojem će oni najmotiviraniji dobiti i mogućnost stažiranja u Uredima hrvatskih zastupnika u Bruxellesu ili u nekim priznatim poduzećima.

Znate li koliko ćete platiti kaznu za telefoniranje tijekom vožnje bicikla?

Objavljeno 29.08.2019. u Vijesti

Malo je ljudi ta informacija poznata, ali je prema zakonu utvrđeno kako kaznu za telefoniranje tijekom vožnje neće dobiti isključivo vozači motornih vozila, već i biciklisti. Ova kazna, piše teen385, donedavno je iznosila 500 kuna, ali se od početka kolovoza drastično uvećala, kao i sve ostale kazne.

Poznato otkada će studenti moći useliti u svoje domove: Pogledajte koji su to datumi

Objavljeno 27.08.2019. u Vijesti

Kao što je i najavljeno pretprošli tjedan, studenti koji su ostvarili pravo na subvencionirano stanovanje u gradu Zagrebu, useliti u svoje studentske domove mogu već za nekoliko dana.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se