Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Instalirati odmah! Nova aplikacija prikazuje gužvu u menzi, dnevne menije, stanje na iksici...

MojFaks | Vijesti, 09.11.2017.Instalirati odmah! Nova aplikacija prikazuje gužvu u menzi, dnevne menije, stanje na iksici...

Službena aplikacija Sveučilišta u Splitu, naziva UNISpoT, pokazuje sve na jednom mjestu za splitske studente. Osim što preko aplikacije studenti mogu provjeriti stanje u menzi, oni mogu vidjeti i najnoviju ponudu poslova te poslati anonimnu pohvalu ili primjedbu o splitskom Sveučilištu.

Aplikacija UNISpoT je univerzalno mjesto gdje splitski studenti mogu naći najnovije vijesti vezane za Sveučilište u Splitu: dnevne jelovnike svih menzi na Sveučilištu u Splitu, stanje reda u menzama, stanje iksice i aktualne studentske poslove.

...Više ne morate brinuti zbog poreza: Studenti napravili aplikaciju koja provjerava koliko ste zaradili preko SC-a...


...Aplikacijom do savršenog posla: 'yourJob' spaja poslodavce i studente...


Osim spomenutih opcija, na stranici aplikacije UNISpoT stoji da su tu i druge stvari koje aplikacija nudi, a jedna od njih je anonimno slanje pohvala ili primjedbi u vezi Sveučilišta. K tome, tu je i funkcija "Sandučić povjerenja" koja služi za anonimno slanje tekstualne i/ili slikovne poruke službama Studentskog Centra.


Izvor: scst.unist.hr/Pixlr

UNISpoT aplikacija je nastala u suradnji Studentskog Centra Split, Sveučilišta u Splitu, Studentskog Zbora Sveučilišta u Splitu te razvojnog tima studenata iz studentske udruge Virtualni Svijet. Glavni cilj ove aplikacije je da studenti Sveučilišta u Splitu što brže dođu do informacija.

Više o aplikaciji te o njenim tvorcima pronađite na službenim stranicama UNISpoT-a.

Ivana Petrić
foto: szssplit.hr


aplikacijaSveučilište u Splitusve na jednom mjestuUNISpoTKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se