Mojfaks.hr u Vijesti

Studentica koja je smijenila premijera

Da na vatru ne valjda dolijevati ulje dokazuje i slučaj studentice Elme Odobašić koja je postala poznata po tome što je “smijenila premijera Zeljkovića”.

11. veljače 2014 14:39
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Medijima je odjeknula vijest o Elmi Odobašić – studentici koja je smijenila premijera Zeljkovića.

Ova je studentica, bez rodbinskih veza koje bi joj osigurale dobar posao u državnim institucijama, pokušala za troškove školovanja i života zaraditi u jednoj privatnoj firmi. U sklopu novinarskog posla koji je obavljala, nazvala je telefonom i premijera Zeljkovića, a ovaj ju je tom prilikom poslao u pi*** materinu. Elma je prokomentirala: “Bila sam užasnuta tim što se dogodilo. Ne mogu vjerovati da jedan premijer koji je iole obrazovan može nešto takvo reći.”

A kako to inače u srazu “velikih” i “malenih” ljudi bude – premijer se nakon objave snimke u javnosti nije ispričao niti priznao netaktično postupanje, čak i za političara u zemlji u kojoj gore zgrade vlada. 

Elma je i na to imala odgovor: “Ne očekujem ispriku. Premijer je sve negirao. Rekao je da je potreban neki detektor laži, tajne službe, tvrdi da je sve namontirano. E pa nije istina, ja sam premijera zvala i on je tako odgovorio.”

Podsjećamo, novinarka televizije Hayat nazvala je premijera Vlade Kantona Sarajevo Suada Zeljkovića kako bi dobila njegovu izjavu vezanu uz nerede diljem BiH. Premijera Zeljkovića teško su pogodili neredi i pozivi prosvjednika da Vlada Kantona Sarajevo podnese ostavku. Prvo je kazao novinarki kako ne može dati izjavu, a kada ga je novinarka pitala može li dati ostavku Zeljković joj je odgovorio da ide u pi*** materinu, prenosi Index.hr.



L.B.

Još vijesti