Mojfaks.hr u Vijesti

Studentica napisala na FB-u da traži dečka i evo što je dobila

Ako na Facebooku napišete da tražite dečka, mogli biste dobiti neke komične prijedloge. Ali, mislite li da bi vam ikada netko napisao pismo ponude i gurnuo ispod vrata studentske sobe? E, upravo se ova, s pravom možemo reći, anegdota, dogodila jednoj američkoj studentici.

4. rujna 2012 12:03
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Dakle, studentica je na društvenoj mreži oglasila da traži dečka i ubrzo je dobila pravu pravcatu ponudu gurnutu ispod svojih vrata u studentskom domu. U ponudi je dečko, zainteresiran da joj bude partner, napisao kako je kvalificiran za ovu poziciju jer ima nepresušnu toleranciju prema šopingiranju, opušten je, voli se maziti, obožava oralni seks te ima sposobnost slušanja, pravog slušanja. Dodaje i da ima spsobnost pripreme obroka za sebe.

Uz ovo je dodao i kako ima odlične orijentacijske sposobnosti, što bi, valjda, djevojci trebalo značiti da se s njime nikada neće izgubiti, te da je odličan u igranju igrica, posebice na Playstationu 3 i Xbox Liveu.

Promo:

Više: www.tulumarka.com

Pismo je ponuđač, također student, započeo ovako:

\'Pišem ti u vezi pozicije dečka. Postao sam svjestan ove ponude kada se pojavila 29. kolovoza 2012. godine na društvenoj mreži Facebooku.  Već imam diplomu iz agronomije, a trenutno studiram zrakoplovne sisteme. Na svim formularima mi piše da sam singl.

Osjećam da sam kvalificiran za ovu poziciju. Draga sam osoba i sve u svemu dobar čovjek...

Nadam se da ću dobiti priliku raditi s tobom, tvojim prijateljima i obitelji. Čvrsto vjerujem da me moja iskustva, obrazovanje i vještine čine savršenim kandidatom za poziciju tvoga dečka. Možeš me dobiti na mobitel ili e-mail kada god poželiš, radujem se da zajedno prodiskutiramo ovu poziciju u skoroj budućnosti...\'

Pismo je, dakako, studentica stavila na internet i od tada dobija razne komentare, od onih koji kažu kako definitivno treba izaći na spoj s tajanstvenim kandidatom do onih koji joj savjetuju da se što prije treba udati za njega. Postoje i oni koji joj prije bilo čega savjetuju da – provjeri njegovo zdravlje pa tek onda krene u akciju.



N.LJ.J.

Foto: photoxpress.com

>> Vodič za brucoše: Zašto, gdje i kako stanovati?
>> Depilacija stidnih dlaka profesora kao dio praktične nastave
>> Popis svih fakulteta u Hrvatskoj - ekipa, skripte, forumi

Još vijesti