Mojfaks.hr u Vijesti

Studentica tuži fakultet jer joj cimerica uživa u previše seksa

Apsurdan slučaj događa se na američkom sudu. Naime, studentica jednog katoličkog fakulteta tuži svoj fakultet jer njezina cimerica uživa u previše seksa što ju je dovelo do teške depresije.

6. ožujka 2012 10:08
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Lindsay Blankmeyer tuži svoj Stonehill College u Bostonu, država Massachusetts jer joj nije osigurao alternativni smještaj kada se požalila da zbog svoje cimerice ne može normalno spavati. Naime, cimerica stalno dovodi nove partnere i uživa u nesputanim ljubavnim igircama, što je Lindsay dovelo do teškog psihičkog stanja, točnije duboke depresije.

Na sudu je opisala da je cimerica jednom spavala s dečkom samo nekoliko centimetara udaljena od njezinog kreveta te su uz to još i chatali putem video veze.

Na kraju je sve otišlo tako daleko da se Lindsay preselila u hotel do zavšetka studentske godine jer više nije mogla podnositi stalne ljubavne susrete svoje cimerice.

Fakultet nije ništa znao?

\'Stonehill College je odbio studentičin zahtjev za sobom u kojoj bi bila sama, a sve ju je dovelo do teške i suicidalne depresije te je neko vrijeme morala i prekinuti školovanje jer je išla kod psihologa i bila podvrgnuta ozbiljnom liječenju\', stoji u izjavi njezinog odvjetnika.

Glasnogovornik fakulteta kaže da su ponudili studentici da se preseli na nekoliko novih lokacija, ali ih je ona sve odbila. Napominju da su postupili \'brzo i profesionalno\', ali ona je pomoć odbila.

Također, glasnogovornik tvrdi da niti u jednom trenutku Lindsay nije pojasnila kako je buran cimeričin seksualni život bio razlog zbog kojeg je željela biti u sobi sama.

N.LJ.J.

Pročitaj još...
9 razloga zašto apsolutno morate studirati

Studiraš ili planiraš na faks? Pregledaj popis fakulteta, skripte, studentske domove, poslove

Još vijesti