Mojfaks.hr u Vijesti

Studentski projekt: U Zagrebu danas kreće 'Drive in kino'!

Studenti iz Hrvatske studentske asocijacije s ponosom predstavljaju svoj najzanimljiviji projekt do sada - Drive in kino, koji će tokom ovog i sljedećeg vikenda, na poligonu iza Kockica (Prisavlje) u Zagrebu, svim posjetiteljima omogućiti potpuno novi doživljaj gledanja filmova.

6. travnja 2013 13:34
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Tijekom dva vikenda, 6.-7. travnja te 13.-14. travnja, posjetitelji će moći uživati u bogatom zabavnom programu te projekcijama na velikom Air Screen platnu, dijagonale 12 metara te uz zvuk koji će do gledatelja dopirati putem radijske frekvencije 106,3 MHz. Za sve one koji dolaze bez automobila osigurano je i vanjsko ozvučenje.

Ove subote svi ljubitelji trilera moći će uživati u filmu ”Sljedeća tri dana”, dok je nedjelja rezervirana za sve nepopravljive romantičare sa filmom ”Ponoć u Parizu”. Tijekom programa prije projekcije, koji počinje u 19h, publiku će zabavljati DJ Jurki i DJ Phillip Wright, a od 20h će ju do suza nasmijavati stand-up komičari iz Studija smijeha. Kao što to priliči svakom kinu, posjetioci će moći uživati u raznovrsnoj ponudi hrane i pića.

”Projekt se temelji dijelom i na našoj vlastitoj potrazi za zanimljivim izlascima i druženjima te nezaboravnim iskustvima. Realizaciju naše ideje omogućili su partneri i sponzori, ali i studenti koji su uložili puno vremena i truda te se nadaju samo jednom - da će se svi koji ga posjete odlično zabaviti.” Rekla je Martina Naletilić, članica organizacijskog tima.

Cilj projekta Drive in kino je obogaćenje zabavno-kulturne ponude grada Zagreba te spoj tehnološke inovacije sa zabavom. Organizatori pozivaju mlade i stare, obitelji, parove i ekipe prijatelja te sve željne novih i drugačijih druženja da se pridruže kinu pod zvijezdama s daškom retro ugođaja.


Još vijesti