Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Putuj i studiraj u Europi: Osvoji stipendiju vrijednu 2000 eura - možeš prijaviti i svoj Instagram profil

MojFaks | Vijesti, 09.11.2017.Putuj i studiraj u Europi: Osvoji stipendiju vrijednu 2000 eura - možeš prijaviti i svoj Instagram profil

U svrhu poticanja putovanja po europskom kontinentu, GoEuro nudi studentima iz država članica EU stipendiju od 2000 eura. Deset sretnih studenata dobit će stipendiju te se prilikom prijave može unijeti i Instagram profil, ali ono što studenti moraju provjeriti jest ima li njihov fakultet pravo na stipendiju.

Studenti koji planiraju studirati u EU, a nisu sigurni kako bi si to isfinancirali, trebaju se prijaviti za GoEuro stipendiju. Naime, GoEuro dodjeljuje 10 stipendija od 2000 eura u svrhu poticanja putovanja po europskom kontinentu. Stipendija se odnosi na preddiplomski, diplomski, poslijediplomski i postdoktorski studij te na kraći studijski program.

Uvjeti za prijavu su:


- Kvalificirani su samo programi studiranja u inozemstvu u zemljama EU i /ili zemljama Schengenskog područja

- Studenti moraju biti upisani u koledž ili sveučilišni program u akademskoj godini 2017./2018.

- Studenti su dužni provjeriti da li njihovo sveučilište ili fakultet ima pravo na stipendiju. Ako njihove matične ustanove nema u sustavu, mogu se obratiti college@goeuro.com da ju sami unesu.


Izvor: Pixabay

No, to nije sve jer u sklopu prijave postoji i neka vrsta Instagram natjecanja. Riječ je o tome da prilikom prijave za stipendiju studenti mogu napisati svoj Instagram profil, a nakon toga objaviti originalni video koji pokazuje europsku zemlju u kojoj bi htjeli studirati. Ljubitelji društvenih mreža među studentima bi tada trebali na videu označiti @goeuro s popratnim hashtagom #gobroad s opisom zašto je njihov san studirati baš u toj državi. Za dva inspirativna videa ili fotke predviđena je nagrada od 500 eura. Najbolje fotografije i videe birat će fotograf Samuel James Harries, a cijelu priču o tome možete pronaći na ovom linku.

Informacije o samoj stipendiji i prijavi nalaze se na službenoj stranici GoEuro.

Ivana Petrić
foto: Unsplash


GoEurostipendijaputovanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se