Mojfaks.hr u Vijesti

Stvari koje su katastrofične kad dobiješ nogu prije Božića

Uvijek je teško preboljeti prekid kad dobiješ nogu, ali je u vrijeme Božića i božićnih praznika još i teže. Izbjegavaj ovih nekoliko stvari ukoliko si friško izašaola iz veze taman prije blagdana.

23. prosinca 2014 14:54
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

1. Film ‘Zapravo ljubav’

Ovaj je film utjelovljenje svega što će ti nedostajati ovih prvih nekoliko dana dok se ne oporaviš. Osim ako nisi mazohistički raspoložen/a, zaboravi na film ‘Zapravo ljubav’.



2. Shopping centri

Tijekom blagdana svi će dućani ukrašavati svoje prostore ljigavim plakatima i sličicama veselih parova i obitelji ne bi li nas potaknuli na trošenje. Izbjegavaj shopping centre u širokom luku. Uostalom, nije da moraš kupiti poklon boljoj polovici.

3. Društvene mreže

Blagdanski duh najgori je na društvenim mrežama. Svi fotkaju neke šarene čarape, idiotske kapice koje svijetle i vesele face koje se stišću oko jedne šalice kuhanog vina. Pripremi se za mnogo sličica iz Disneyjevih crtića i mnogo sretnih parova koji se dodiruju nosićima.



4. Savjeti članova obitelji

Ako im odlučiš obznaniti da si upravo dobio/la nogu, pripremi se na litanije i govorancije svojih bližnjih. Osim što će pokušati oblatiti bivšu/eg, vjerojatno će te već sljedeći dan pokušati spojiti s onim čudnim sinom obiteljskih prijatelja ili kćerkom susjede s trećeg kata. Unatoč tome, nećeš izbjeći pitanje: ‘Gdje ti je xy?’



5. Iščekivanje božićnog čuda


Božićno vrijeme je takav period kad se nadaš da će se dogoditi neko čudo i da se nećeš osjećati kao poderana krpa bez igdje ikoga. Nažalost, jedino čudo kojem ćeš svjedočiti je ono filmsko hollywoodsko koje je krivo za to da se nadamo takvim bedastoćama.

6. Božićno pečenje kolača


Ovo zapravo i ne mora biti tako loše. Ako zamijesiš dovoljno tijesta za kolačiće ili đumbirove čovječuljke, možda ga možeš dobro izudarati ili iskušati kakvog bi bili okusa ako u tijesto isplačeš pola litre suza.



7. Sentimentalne stvari

Sezona blagdana super je prilika za prisjetiti se djetinjstva i duhova svih bivših u tvom životu. Osim ako ne želiš završiti s glavom u zdjeli punča, nemoj pokušati ovo posljednje.

8. Djed Božićnjak

Da, Djed Božićnjak. Monogaman već desetljećima i sretan sa svojom Bakom Mraz. Izbjegavaj tog tipa.



9. Dejtanje općenito

Dva tjedna prije Božića zapravo su vrijeme kad osobe najčešće prekidaju. Nemoj očajavati – za Novu godinu svi se žele spetljati s nekime. To je tvoja prilika!

10. Razmišljanje o bivšima

Nova godina samo što nije došla stoga bi bilo pametno da okreneš novu stranicu i prestaneš razmišljati o prošlosti.



A možda je i to bolje nego očajnički pokušavati spasiti vezu kupovanjem lažnih pozitivnih testova na trudnoću?

L.B./izvor: College Humor
foto: Tumblr

Još vijesti