Mojfaks.hr u Vijesti

Suradnja studenata Ekonomskog fakulteta u Osijeku i sportske akademije Vunderkid

15. travnja 2016. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održana su izlaganja te su podijeljena priznanja studentima za najbolji 'Marketinški plan Vunderkid sportske akademije'.

19. travnja 2016 17:30
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Katedra za marketing na Ekonomskom fakultetu u Osijeku kontinuirano surađujes poslovnim subjektima iz Hrvatske kroz projektne zadatke i analize slučaja, te se takva suradnja nastavila sa sportskom akademijom Vunderkid, piše Osijek031.

Studenti 1. godine diplomskog studija smjera Marketing su u sklopu kolegija Marketinško planiranje trebali osmisliti marketinški plan za sportsku akademiju Vunderkid. Sportska akademija Vunderkid, otvorena 2015. godine u Osijeku, kroz svoj program koji je kreiran za potrebe djece između 3 i 6 godina starosti potiče pravilni rast i razvoj djece te maksimalno razvijanje motoričkih sposobnosti djece.

Nakon dva mjeseca intenzivnog razvijanja marketinških planova za sportsku akademiju Vunderkid, pod vodstvom docentice dr. sc. Helene Štimac koja je inicirala suradnju, odabrani su najuspješniji studenti koji su izložili svoje radove pred osnivačem akademije te dobili priznanja. Najuspješniji u razvoju marketinškog plana za sportsku akademiju Vunderkid bili su: Nora Klun, Mirko Milas, Anamaria Milković, Josip Palijan, Marijeta Škrlec, Katarina Kljaić, Antonija Abramović, Petra Periša i Ružica Plasajec.

Kroz ovu suradnju studenti su dobili priliku pokazati kreativnost, znanja i vještine u rješavanju poslovnog slučaja, odnosno pisanju marketinškog plana, dok je sportska akademija Vunderkid dobila kreativne ideje za promociju i razvoj poslovanja.

Suradnja je završena na obostranu korist, a na samu važnost ovakvih suradnji i sudjelovanja u ovakvim projektima ukazao je i sam osnivač sportske akademije Vunderkid, Krešimir Veinberger: "Ovi projekti su vaša odskočna daska za buduće zaposlenje te vam omogućavaju da učite i da se razvijate, stoga iskoristite svaku priliku koja vam se pruži kako biste znanje stečeno u teoriji primijenili u praksi!"

L.B./izvor i foto: Osijek031

Još vijesti