Mojfaks.hr u Vijesti

Svaka čast: Mostarski studenti novac za malu Milu usmjerili na bolesnog dječaka iz BiH

Studenti Sveučilišta u Mostaru pokazali su veliko srce. Novac koji su prikupili za liječenje bolesne djevojčice Mile Rončević usmjerili su na liječenje Maka Hasića – bolesnog dječaka iz BiH.

5. travnja 2019 16:02
 Svaka čast: Mostarski studenti novac za malu Milu usmjerili na bolesnog dječaka iz BiH

Svaka čast: Mostarski studenti novac za malu Milu usmjerili na bolesnog dječaka iz BiH Foto: MojFaks

Za bolesnu djevojčicu Milu i njeno liječenje u SAD-u novac je skupljala cijela Hrvatska, a humanitarnoj akciji odazvali su se i drugdje. Kao što su hrvatski studenti prikupljali novac za djevojčicu, tako su to napravili i studenti Sveučilišta u Mostaru.

Podsjećamo, za Milu je prikupljeno i više novaca nego je potrebno za liječenje preko različitih zaklada itd. pa će se donacije preusmjeriti na drugu bolesnu djecu. Upravo to su napravili studenti iz Mostara. Prikupljeni novac za Milu preusmjerit će za liječenje dječaka Maka Hasića iz BiH. Naime, dječaku je dijagnosticiran rijedak i agresivan oblik ne-Hodgkinovog limfoma pod nazivom Burkittov limfom, visokog stupnja malignosti.



"Mišljenja smo da je svaka humanitarna gesta dobro došla, tako da smo ovaj skupljeni iznos (6 526,37 KM) uplatili za malenog dječaka da mu pospješimo odlazak u Njemačku na liječenje. Nadamo se da razumijete našu gestu, a na slici možete vidjeti da smo sav prikupljeni novac uplatili na račun za malenog Maka."
, napisala je ekipa iz mostarskog studentskog zbora na svojoj Facebook stranici.

Još jednom, studenti su pokazali koliko veliko srce imaju.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru

Još vijesti