Sponzorirani članak u Vijesti

Sve što vam treba za sjajno i bezbrižno ljeto su neograničene količine sunca, putovanja i glazbe

Za uživanje u omiljenim ljetnim hitovima, u Tele2, uz kupovinu Huawei P30 lite ili Samsung Galaxy A50 mobilnog uređaja, na poklon dolazi JBL Clip3 Bluetooth zvučnik u čak pet atraktivnih boja!

15. srpnja 2019 16:49
Sve što vam treba za sjajno i bezbrižno ljeto su neograničene količine sunca, putovanja i glazbe

Sve što vam treba za sjajno i bezbrižno ljeto su neograničene količine sunca, putovanja i glazbe Foto: MojFaks

Ljeto se vratilo u punom sjaju, godišnji odmori su upisani i isplanirani i vrijeme je za krenuti u avanture. Turneja po obali, odmor van Hrvatske, uživanje u kampu s društvom ili koncertna sezona iz snova? Što god odlučili, važno je napuniti baterije, kako svoje, tako i one na mobitelu. Jer, što je dobar provod ako sve to nije zabilježeno na fotografiji i videu te podijeljeno s prijateljima ili na društvenim mrežama.


Uz mobitel sa sjajnom kamerom, dovoljno memorije i baterijom koja može pratiti tempo od jutra do mraka, za uživanje na odmoru potrebna je i krema za sunčanje, naočale, omiljena knjiga, a dobro dođe i bežični zvučnik koji se može staviti na torbu, remen ili bicikl. Na ovaj je način omiljena playlista na dohvat ruke u bilo kojem trenutku, bilo da je dan rezerviran za neku fizičku aktivnost ili uživanje i sunčanje na plaži.


Zaštitni faktor bira se prema tipu kože i vremenu provedenom na suncu, naočale i knjiga vjerojatno su spremni, a što se tiče zvučnika iz kojeg će cijelo ljeto treštati omiljeni hitovi evo sjajan prijedlog – prijenosni i vodootporni Bluetooth zvučnik JBL Clip3. Ovaj maleni i vodootporni zvučnik sposoban je izdržati izlaganje vodi do dubine od 1 metra do čak 30 minuta. Nudi do 10 sati reprodukcije glazbe zahvaljujući punjivoj 1000 mAh Li-ion bateriji, a ugrađeni echo i noise-cancelling zvučnik omogućuje uživanje u kristalno čistim pozivima jednim pritiskom gumba.


Kako bi svatko mogao uživati u omiljenim ljetnim hitovima gdje god se nalazili, u Tele2 JBL Clip3 Bluetooth zvučnik dolazi na poklon uz kupovinu Huawei P30 lite ili Samsung Galaxy A50 mobilnog uređaja. Moguće je birati između čak 5 atraktivnih boja zvučnika: Midnight Black, Ocean Blue, Dusty Pink, Stone Gray ili River Teal. Jedan od ovih sjajnih mobitela plus JBL Clip3 Bluetooth zvučnik dostupni su za 90 kuna mjesečno uz tarifu RASPALI s BEZBROJ GB.


U skladu s godišnjim dobom, Huawei P30 lite dostupan je u predivnoj plavoj boji, a njegov trostruki 48+8+2 MP digitalni fotoaparat s AF, LED bljeskalicom i 24 MP selfie kamerom garantira nezaboravne fotografije s plaže, koncerta ili zabave na brodu. Koraljna boja u kojoj dolazi Samsung Galaxy A50 također će se savršeno uklopiti u ljetne outfit, a 128 GB interne memorije i super jaka baterija osigurat će da sve fotografije i videozapisi ostanu na jednom mjestu, bez potrebe za brisanjem.


Uz neograničene količine sunca, putovanja i glazbe, važno je imati i neograničenu slobodu komunikacije kako bi se u svakom trenutku moglo biti u kontaktu s onima koje volimo i s njima podijeliti sve čari ljeta!



PR članak

Foto: Tele2

Još vijesti