Mojfaks.hr u Vijesti

Sve više studenata koristi internet za ljubavne sastanke

Kada se ide na fakultet, proširuju se horizonti. Moramo naučiti neke stvari koje do sada nismo znali, moramo se naučiti brinuti o sebi bez ičije prevelike pomoći, moramo se naučiti kompromisu i komunikaciji s drugima jer bez toga sve je veoma otežano. Međutim, uz sve ovo, veoma je bitna stavka u studentskom životu i, dakako, ljubav.

20. lipnja 2013 14:47
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Mnogi se nadaju upoznati onu pravu, srodnu dušu upravo za vrijeme studiranja, a također mnogi se u to vrijeme žele dobro zabaviti i isprobati više partnera kako bi zapravo znali što žele od svog ljubavnog života. Koja god nam namjera bila, danas, uz sve ove društvene mreže i internet, pravila flerta, zavođenja i pronalaska ljubavnog partnera znatno su izmijenjena. Naime, sve više studenata koristi upravo internet kako bi pronašli ljubavne partnere.

\'UMNI SUSRET\'

Jedan od najvećih međunoradonih web siteova za pronalaženje ljubavnih partnera, Relationship.com objavio je tako da se njihovim servisom koristi sve više studenata i studentica. Radi se o online platformi koja nudi jednostavno povezivanje ljudi sa sličnim interesima i hobijima. Za logiranje potrebno je unijeti ime, nadimak koji će se pojavljivati na stranici, datum rođenja, e-mail adresu te državu i grad stanovanja. Nakon toga slijedi lagan pregled i spajanje s drugim članovima.



Pokretači stranice smatraju da sve više studenata koristi njihov servis stoga jer im omogućava da se upoznaju s ljudima koji su im slični, budući da sustav to omogućava. Radi se o tzv. \'umnom susretu\' koji je sve važniji ljudima ove društvene skupine.

>> Novo: Isprobajte HIT mobilnu aplikaciju za izlaske Tulumarka LIVE!

Također, na stranici se posebna pozornost pridaje upravo studentima te su pokrenute sofisticiranije mogućnosti da se susretnu studenti sličnih načela i interesa te oni koji bi se mogli svidjeti jedni drugima na fizičkoj i emocionalnoj razini.

Uz ovo, ističe se da općenito populacija sve više mijenja mišljenje o online susretima, odnosno sve im je sklonija, a činjenica da ih koristi i sve više studenata samo ide u prilog ovom trendu te se uzima kao dokaz suvremenih modela ljubavnih upoznavanja.

Relationship.com dio je online zajednice Dating Factory koja je prisutna diljem svijeta, stoga se ovi podaci mogu smatrati relevantnim za opću studentsku populaciju u svijetu.
 
N.LJ.J.
Foto: photoxpress.com

Provjeri još...

>> Studentica obrijala međunožje u obliku križa i dijelila kondome

>> Foto: Provjerite gdje se tulumarilo ovog vikenda!

>> Neobični seksualni zakoni u SAD-u: Nema ljubljenja, igrački, životinja...

Još vijesti