Mojfaks.hr u Vijesti

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za dodjelu 500 stipendija

Zagrebačko sveučilište je za akademsku godinu 2018.2019. raspisalo natječaj za dodjelu 500 stipendija. Kategorije podjele novčane potpore su one za izvrsnost, za studente koji studiraju nastavničke STEM studijske programe, za uspješne studente sportaše te za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa.

21. ožujka 2019 14:35
Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za dodjelu 500 stipendija

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za dodjelu 500 stipendija Foto: MojFaks

Sveučilište u Zagrebu objavljuje Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2018./2019. Prijave na Natječaj traju od 20. ožujka do 7. travnja 2019. do 24 sata, a obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu www.unizg.hr/stipendije.

Stipendije za izvrsnost dobit će 350 studenata, 40 studenata dobit će stipendije za studiranje nastavničkih STEM programa, 10 stipendija namijenjeno je studentima sportašima, a njih čak 100 dobit će stipendiju zbog socio-ekonomskog statusa. Ukupni iznos stipendiju za svaku od navedenih kategorija iznosi 10 000 kuna.

Izvor: Unsplash

Za sva dodatna objašnjenja studenti se mogu obratiti na kontakt e-adresu: stipendije@unizg.hr ili na telefon 01/4564 271. Mole se studenti da pažljivo pročitaju tekst Natječaja i provjere zadovoljavaju li kriterije u kategoriji za koju se prijavljuju (prijava je moguća samo u jednoj kategoriji).

Tekst natječaja nalazi se na linku, a sve ostale informacije na službenoj stranici Sveučilišta u Zagrebu.

autor: MojFaks
foto: Pixabay/clipartpanda.com/Pixlr

Još vijesti