Mojfaks.hr u Vijesti

Svi na bazene: Besplatan ulaz za najbrže studente, a za ostale po simboličnoj cijeni

Vijest o prilici da se razgibaju i rekreiraju po povoljnoj cijeni ili čak potpuno besplatno oduševila je početkom tjedna brojne redovne i izvanredne osječke studente.

8. veljače 2018 11:58
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kako navode iz Studentskog zbora Sveučilišta u Osijeku, nakon provođenja ankete među studentima, rezultati su pokazali da među ispitanicima postoji veliki interes za sportskim aktivnostima. Zbog toga s velikim veseljem obavještavaju sve redovne i izvaredne studente o novoj suradnji sklopljenoj između Sveučilišta J. J. Strossmayera i tvrtke Športski objekti d.o.o.

"Iznimno nam je drago priopćiti vam kako su Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Športski objekti d.o.o. sklopili sporazum kojim je prvih 50 studenata Sveučilišta srijedom 10.00-17.00 h omogućen BESPLATAN ULAZ na gradske bazene, dok će preostali studenti u tom terminu ulazak na bazene plaćati 10kn", objavili su na svojoj službenoj Facebook stranici.

Napominju da je sa sobom potrebno ponijeti iksicu ili indeks kako bi se utrvdio status studenta.

Sudeći po komentarima ispod ove objave, brojni studenti jedva su čekali ovakvu priliku za druženjem, ali i besplatnim ili izuzetno povoljnim rekreiranjem u bazenima.

L.B./foto: Facebook@Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku

Još vijesti