Mojfaks.hr u Vijesti

Tako se slave uspješno položeni ispiti: fakultetsku knjižnicu pretvorili u noćni klub

Jednan američki fakultet privremeno je pretvorio svoju knjižnicu u noćni klub nakon što su studenti počeli slati sarkastične poruke upravo iz – knjižnice.

22. Siječnja 2015 16:51
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Deseci studenata pojadali su se na Twitteru kako “ne mogu večeras van jer uče u #ClubAlex-u”, misleći pritom na knjižnicu Alexander na fakultetu Rutgers Sveučilišta u New Jerseyju.

No, umjesto da se samo posprdno nasmiju ovim twittovima, zaposlenici fakulteta odlučili su odgovoriti na ove šale tako što su knjižnicu pretvorili u noćni klub kako bi obilježili “Senior Week” – tjedan tijekom kojeg se apsolventi osvrću na svoje iskustvo studiranja i zabavljaju prije diplome i odlaska s faksa.

Jedan je student izjavio: “To je jako uzbudljivo jer sam prije 48 sati ovdje učio za završne ispita, a sad pijem na istom mjestu.

Drugi je dodao kako nikada nije mislio da će “moći partijati u knjižnici Alexander”.

(Ideja je) nekako potekla iz njihovih šala”, objasnio je jedan zaposlenik fakulteta. “Kad smo rekli studentima što namjeravamo odgovorili su da je to ludo i super.

Klubovi u sklopu kampusa nisu nikakva novost, ali knjižnica pretvorena u klub, pa barem i na samo tjedan dana, svakako je nešto što se ne viđa često.



L.B./izvor: Independent
foto: screenshot/YouTube

Još vijesti