Mojfaks.hr u Vijesti

Tehničko veleučilište voli svoje buduće studente: Dođite na besplatne pripreme za državnu maturu

Pravi potez visokog učilišta kojim jasno pokazuje da voli svoje buduće studente!

2. veljače 2017 15:17
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

S obzirom na prijašnja pozitivna iskustva i visoku uspješnost pri polaganju državne mature, Tehničko veleučilište u Zagrebu ponovno organizira besplatne pripreme iz matematike i engleskoj jezika A razine.

Za studiranje na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, potrebno je položiti ispit A razine matematike i engleskog jezika što nije nimalo jednostavan zadatak.

Zato za sve učenike koji izaberu TVZ kao svoj prvi, drugi ili treći izbor, ovo veleučilište organizira besplatne pripreme za polaganje ispita A razine iz matematike i engleskog jezika, u trajanju od 40 sati, tijekom 10 subota po 4 sata.

* Pripreme iz matematike počinju 18. veljače 2017. i traju do 22. travnja 2017., a 24. lipnja organizirali su još jednu pripremu kako bi maturanti mogli sve ponoviti prije samog ispita. Prijave su otvorene do 14. veljače 2017. Termin održavanja je od 9 do 13 sati.

* Pripreme iz engleskog jezika počinju 25. ožujka 2017. i traju do 03. lipnja 2017, a prijave su otvorene do 21. ožujka 2017. Termin održavanja je od 11 do 15 sati.

Prilikom prijave odlučite se za jedan od ova dva predmeta jer se pripreme iz matematike i engleskog održavaju u isto vrijeme.

Mjesto održavanja priprema je na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Konavoska 2. Prijavite se putem obrasca ovdje ili na e-mail: vtadic@tvz.hr i postanite TVZ-ovac!

L.B./foto: Shutterstock

Još vijesti