Mojfaks.hr u Vijesti

Tko je upisao, upisao je: Na ovom sve popularnijem fakultetu nema mjesta za upis na jesenskom roku

Kada govorimo o FOI-ju u glavi nam se javljaju asocijacije brojnih mladih inovatora i startup-a koji su odande krenuli, baš poput MyBeeLine-a. Čini se da se dobar glas daleko čuje pa je su ove godine sva mjesta popunjena još u ljetnom roku jer svi žele studirati u Varaždinu.

24. srpnja 2017 12:44
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu, koji spada pod Sveučilište u Zagrebu, ove godine oborio je i vlastiti rekord upisu studenata. Na svojim službenim stranicama, s FOI-ja su se pohvalili da su iznimno ponosni što su već na ljetnom upisnom roku popunili upisne kvote za sve studijske programe, koje su za informatički smjer i veće u  odnosu na prošlu godinu.


Izvor: FOI




FOI postoji već nekoliko desetljeća te se u svojoj prošlosti pokazao i dokazao kao jedan od vodećih i najboljih fakulteta u Hrvatskoj u obrazovanju IT stručnjaka, a u novije vrijeme i ekonomista na studijskom programu Ekonomika poduzetništva.

Upisna kvota za preddiplomski sveučilišni studij Informacijski i poslovni sustavi iznosi 280 studenata, a za Ekonomiku poduzetništva 150 studenata, a svi brucoši će sigurno dobiti toplu dobrodošlicu.

Ivana Petrić
izvor: FOI
foto: FOI

Još vijesti