Mojfaks.hr u Vijesti

Tragedija u Slavonskom Brodu: vozio trudnu suprugu u bolnicu i pregazio studenta

Od posljedica teške prometne nesreće koja se preksinoć oko 21 sat dogodila u središtu Slavonskog Broda život je izgubio 23-godišnji Vjeran Zorić iz Đakova.

22. Siječnja 2015 11:20
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Dok je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu, na njega je naletio BMW kojim je upravljao 25-godišnji vozač. Od siline udarca nesretni je pješak odbačen na vjetrobransko staklo, a potom i na drugi parkirani automobil. Na kraju je pao na tlo, zadobivši višestruke ozljede opasne za život. Unatoč brzoj intervenciji Hitne pomoći i reanimaciji na odjelu Intenzivne njege, ozljede glave i prsnog koša bile su preteške. Oko 23.50 sati mladić je preminuo, piše Glas Slavonije.

Zbog stravičnih posljedica nesreće žali i 25-godišnji vozač BMW-a koji, neslužbeno doznajemo, živi u selu izvan Broda, a žurio je u bolnicu vozeći suprugu na porođaj. Navodno su majka i dijete također bili ugroženi od posljedica prometne nesreće, no saznajemo da je rođeno zdravo dijete i da je majka dobro.

Na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu, gdje je poginuli student pohađao drugu godinu diplomskog studija - šok i nevjerica. Kolege studenti, profesori, zaposlenice u referadi... ne mogu prihvatiti činjenicu da ih je napustio tako dobar i omiljen dečko, sportaš.

Više pročitajte ovdje.

L.B./izvor: Glas Slavonije
foto: Facebook@Spotted: Slavonski Brod i okolica

Još vijesti