Mojfaks.hr u Vijesti

Tragedija u Zadru: Student iz Garešnice pao s četvrtog kata zgrade Sveučilišta

Policijska uprava zadarska jučer je oko 14.25 dobila dojavu da uz zgradu Sveučilišta, na tlu u dijelu prema parku Kapetanski, odnosno uz crkvu sv. Dimitrija, leži mlađi muškarac.

15. prosinca 2016 16:49
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

"Policijski službenici odmah po dojavi izišli su na mjesto događaja i tamo u besvijesnom stanju pronašli mlađeg muškarca čiji identitet još utvrđuju kao i okolnosti njegova stradavanja", potvrdio je za Zadarski list Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije, navodeći kako je muškarac u teškom i po život opasnom stanju kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u zadarsku bolnicu gdje je, nažalost, i preminuo.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o mladiću iz Garešnice, studentu na zadarskom Sveučilištu, te da će se sutra oko 12 sati studenti okupiti kod zadarske bolnice odakle će ga pogrebno poduzeće preuzeti s odjela za patologiju. U subotu će studenti i profesori organiziranim prijevozom otići na pogreb u njegov rodni grad.

Kako saznajemo od kolege s istog Sveučilišta, među studentima kruže priče o tome da ga je nekoliko kolegica vidjelo kako sjedi na prozoru wc-a, navodno s maramom preko lica. Nakon nekoliko trenutaka, nestao je s prozora, no zasad nitko ne zna je li riječ o samoubojstvu ili nesretnom slučaju.

L.B./foto: Facebook@Sveučilište u Zadru

Još vijesti