Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Od livade do predivnog kampusa: Pogledajte kako napreduje izgradnja studentskog doma u Varaždinu

MojFaks | Vijesti, 16.03.2017.Od livade do predivnog kampusa: Pogledajte kako napreduje izgradnja studentskog doma u Varaždinu

Dolazak proljeća uvijek najavljuje nešto novo pa tako se tako s toplijim vremenom i gradnja kampusa u Varaždinu maksimalno intenzivirala.

Varaždinski studenti imaju razloga za veselje jer će po svemu sudeći uskoro biti smješteni u velikom Sveučilišnom kampusu. Ovaj moderni studentski dom trebao bi biti spreman za useljenje u akademskoj godini 2017./2018., a po svemu sudeći, treća faza gradnje pokazuje kako se sve polako privodi kraju.

...Kreće izgradnja novog studentskog doma u vrijednosti 141 milijun kuna...Izvor: scvz.unizg.hr

Na stranicama varaždinskog Sveučilišta pokazan je napredak radova pa tako svi mogu vidjeti što se sve radi na zgradi "A", zgradi "B", te zgradi "C", a kako kažu, paralelno se izvode i radovi na razvodu elektroinstalacija i cijevni razvodi grijanja i hlađenja, a također se počelo i s montažom aluminijskih stijena, fiksnih te "francuskih" prozora.

...Izravno na svom kompjuteru prati kako se gradi novi studentski dom u Varaždinu...


Sliku stanja gradnje redovno možete vidjeti u galeriji na stranici scvz.unizg.hr ili jednostavno možete pogledati video gradnje:Ivana Petrić
foto: scvz.unizg.hr


Varaždinsveučilišni kampusdomgradnjaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se