Mojfaks.hr u Vijesti

Tvoja jutarnja kava otkriva tvoj modni stil

Među najomiljenijim jutarnjih ritualima studentica svakako su ispijanje omiljene šalice kave i razmišljanje o tome što će obući za današnji odlazak na faks. Jesti li ikada razmišljala o tome da kombinacija ove dvije stvari otkriva ponešto o tebi?

18. ožujka 2015 12:58
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Vaša šalica kavice mnogo govori i o vašem stavu prema modi. Jeste li originalni, klasični ili umjetnički raspoloženi – otkrijte pomoću šalice ovog omiljenog toplog (ili hladnog) napitka.

Crna kava – minimalizam



Osobe koje naručuju običnu crnu kavu sklone su minimalizmu i jednostavnom i uglađenom stilu. Ormar im je pun neutralnih boja i vrlo uspješno i često kombinuju crne i bijele odjevne komade.

Espresso – originalan stil



Upečatljivi modni detalji, unikatni odjevni predmeti i neustrašiv smisao za kombiniranje stoje iza osobe koja voli kratki i crni espresso.

Kava s mlijekom – klasično i u trendu



Kavu s mlijekom naručit će osoba u čijem ormaru prevladavaju trapke, pleteni komadi i obične majice. Lako i često kombiniraju stilove, ali ne pretjeruju u orginalnosti i individualnom pristupu modi.

Ledena kava – trendseterice



Uvijek su u potrazi za novim modernim komadima krojenima po posljednjim modnim trendovima. Ulaganje u klasične komade smatraju dosadnim, pa se raduju promjenama i modnim revijama.

Capuccino – klasičarke



Klasično i sofisticirano, bez prevelike filozofije i potrebe za isticanjem. Ormar im je najčešće pun klasičnih komada koje planiraju imati i nositi zauvijek.

Kava s mlijekom i puno pjene – umjetnička duša



Ormar osobe koja pije kavu s puno pjene je pun šarolikih i originalnih odjevnih predmeta koji se pomno kombiniraju i usklađuju sa situacijom, mjestom izlaska i kojekakvim drugim, naizgled nebitnim, kriterijima.

L.B./izvor: Ženski kutak
foto: sxc.hu

Još vijesti