Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

U tijeku upisi na najmlađe javno sveučilište: Najpopularniji studiji novost u ovom dijelu Europe

MojFaks | Vijesti, 26.06.2017.U tijeku upisi na najmlađe javno sveučilište: Najpopularniji studiji novost u ovom dijelu Europe

Ljetni upisni rok upravo je u tijeku za preddiplomske sveučilišne i stručne studije u Koprivnici i Varaždinu.

U ljetnom roku očekuje se veća zainteresiranost za diplomske studije Ambalaže i Održive mobilnosti i logistike jer takvi studiji do sada nisu postojali u ovom dijelu Europe, iznimno su atraktivni i usklađeni s najnovijim dostignućima, a obrazuju deficitarne stručnjake STEM područja.

Osim na dosadašnje studije, studenti se po prvi puta mogu upisati i na četiri nova sveučilišna diplomska studija, Ambalažu, Održivu mobilnost i logistiku, Medijski dizajn i Novinarstvo, piše ePodravina.

U sveučilišnom centru Varaždin studenti mogu izabrati preddiplomske studije Elektrotehnika, Multimedija, oblikovanje i primjena, Proizvodno strojarstvo, Tehnička i gospodarska logistika, Graditeljstvo i Sestrinstvo, dok u sveučilišnom centru Koprivnica studentima na raspolaganju stoje preddiplomski studiji Novinarstvo, Medijski dizajn te Poslovanje i menadžment.

Najmlađe javno sveučilište u Republici Hrvatskoj ponovno pokazuje i dokazuje svoju dinamičnost i inovativnost pokretanjem čak četiri nova sveučilišna diplomska studijska programa u Sveučilišnom centru Koprivnica, za koje je također otvoren ljetni upisni rok.

Kraj lipnja i početak srpnja bit će vrlo dinamičan u oba sveučilišna centra Sveučilišta Sjever jer uz upise traju i ljetni ispitni rokovi, a u SC Koprivnica počinju i radovi na izgradnji dugo očekivanog studentskog restorana.

L.B./izvor: ePodravina
foto:


Sveučilište Sjevernovi studijski programiupisiljetni ispitni rokVaraždinKoprivnicaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se