Mojfaks.hr u Vijesti

Usfalilo novca za studij: snimala seksi video u knjižnici fakulteta!

Studentica Sveučilišta Newcastle iz Sidneyja snimala se uživo u knjižnici fakulteta dok je – masturbirala.

21. studenog 2014 12:26
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Prošlog mjeseca zaposlenici fakulteta upozoreni su na “izrazito neprikladno ponašanje” studentice koja je u knjižnici Auchmuty snimala svoje seksi video uratke. Snimke je reklamirala na Twitteru, a ako ste ih željeli pogledati morali ste platiti ulazna stranicu na kojoj su bili postavljeni.

Dijelovi knjižnice očišćeni su parnim čistačima nakon što je studentica suspendirana. Glasnogovornica fakulteta izjavila je da je “jako razočarana” jer je studentica “neprikladno koristila pristup internetu na kampusu.



Ovo je samo jedan od slučajeva koji pokazuju da se studenti lošijeg financijskog stanja često okreću sličnim poslovima ne bi li zaradili koji dolar. Krajem 2013. godine 171 studentica ovog sveučilišta bila je registrirana na specijalnim stranicama za spajanje mladih djevojaka s bogatijim muškarcima (“sugar Daddyjima”) kako bi financirale studij.

The Newcastle Herald je intervjuirao jednog korisnika stranice koji je izjavio da na ovakvim stranicama djevojke mogu zaraditi između 300 i 2000 dolara dnevno ili tijekom vikenda.

Clare Swan, predsjednica studentske udruge Sveučilišta Newcastle, kaže da je bitno napomenuti da studentice nitko ne prisiljava na ovaj izbor “zanimanja” već se svojevoljno uključe u to, najčešće zbog financijskih poteškoća. Zbog

L.B./izvor: The Newcastle Herald
foto: shutterstock

Još vijesti