Mojfaks.hr u Vijesti

Uslikaj najljepša mjesta u Hrvatskoj i osvoji vikend u Dubrovniku!

Povodom ulaska Hrvatske u Europsku Uniju 1. srpnja, Foto dani mladih organiziraju natječaj za najoriginalnije slike Lijepe Naše. Projekt „Najbolje u Hrvatskoj za EU“ omogućava mladima da prikažu Hrvatsku iz vlastite perspektive i osvoje vikend za dvoje u Dubrovniku, a ako bude sreće, jednog od fotografa čeka i posao.

24. travnja 2013 10:41
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Pokažimo Europi da je Hrvatska najljepša zemlja na svijetu. Kako? Fotografirajte! Slikajte najljepša i najposebnija mjesta u Hrvatskoj i možda upravo vaše fotografije obilježe dan ulaska u Europsku Uniju. U slučaju da pobijedite, vaše fotografije će se naći na razglednicama koje će preplaviti cijelu Europu, a u Hrvatskoj će se održati i izložba.



Sve što trebate napraviti je poslati fotografije najkasnije do 25. svibnja na mail info@fotodanimladih.com.hr ili putem web stranice www.fotodanimladih.com.hr. Motive koje možete slikati su već odabrali građani na portalu  www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info, a na vama je koje ćete prikazati u najboljem svijetlu: prirodu, ljude, povijest, zabavu, sport, proizvode i slično. Također, imate priliku izabrati i koji su vaši favoriti te dati novi prijedlog. Sretnog pobjednika očekuje vikend za dvoje u Villi Dubrovnik, a jednog od fotografa i ponuda za posao.

Mladi fotograf smije imati maksimalno 25 godina, a dopušteno je poslati najviše 33 fotografije različitih motiva po jednoj županiji, što ne znači da ne smijete poslati još slika. Dopušteno vam je poslati dodatne 33 fotografije, ali motiva iz druge županije. Pokažite ono što našu državu čini lijepom i jedinstvenom. Sretno!

Više o natječaju pročitajte ovdje.

I.Č.

Provjeri još...
Najčešće laži o studiranju koje možemo vidjeti u filmovima
Provjerite koji su najbolji svjetski gradovi za studiranje

Još vijesti