Mojfaks.hr u Vijesti

Utjehe nema u vodi: pivo poboljšava vaše performanse u krevetu

Zaboravite na malene plave pilulice, praškove ili gelove – pivo je novi lijek za sve vaše nedaće u spavaćoj sobi. Tako se barem čini!

23. listopada 2015 12:33
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Sudeći po najnovijim znanstvenim istraživanjima, čaša ili dvije piva mogla bi vam pomoći dok plešete \'horizonstalni mambo\'. A evo i zašto:

Moći ćete dulje...

Seks stručnjakinja dr. Kat Van Kirk tvrdi da fitoestrogeni iz alkohola odgađaju ejakulaciju pa ako ste poznati kao \'speedy Gonzales\' – umjesto da zamišljate staru baku koja živi preko puta ili onu profu iz matematike iz osnovne s dlakavim nogama – popijte čašu piva. Ne valjda ipak pretjerati jer ćete izazvati kontra-efekt.



Moći ćeš snažnije...

Ispijanje krigli piva dobar je trening. Znanstvenici s talijanskog "Fondazione di Ricerca e Curasa" otkrili su da će ti jedna pinta dnevno pomoći da se zaštitiš od krvo-žilnih bolesti: 31% su manje šanse da te strefi infarkt ako odgovorno uživaš u ovome piću. To znači da ćeš biti više fit i moći ćeš dulje izdržati seksi napor.

Tamno pivo je afrodizijak...


Željezo iz tamnog piva pomaže tvojim crvenim krvnim zrncima da stvaraju hemoglobin koji prenosi kisik organizmom. Ukratko, ovo poboljšava cirkulaciju što znači da su i erekcije snažnije. Nažalost – ne vrijedi za svijetla piva i vina.



Pomaže smiriti želucac...

Ovdje se opet vraćamo na istraživanja dr. Kirk koja su otkrila da primjerice Guiness ima mnogo vitamina i minerala koji imaju probiotičko djelovanje i mogu poboljšati vaše zdravlje. Također će umanjiti osjećaj mučnine (od svog tog piva koje ste popili).

Živjeli!

L.B./izvor: Metro.co.uk
foto: Freeimages

Još vijesti