Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Uzorna studentica u požaru ostala bez krova nad glavom

MojFaks | Vijesti, 14.01.2016.Uzorna studentica u požaru ostala bez krova nad glavom

Uzorna studentica druge godine sociologije i filozofije te članica udruge studenata sociologije Hrvatskih studija Anomije, Marina Marjanović, uslijed požara ostala je bez krova nad glavom.

Zbog ove velike nesreće, ona i njena obitelj (djevojčica od 5, dječak od 3 godine te njihov otac) moraju početi gradnju kuće iz temelja. Zbog toga njeni kolege mole za pomoć.

"Molimo sve kolege i kolegice da sukladno svojim mogućnostima pripomognu novčanom donacijom kako bi se obitelj naše studentice što prije ponovno osovila na noge", objavio je Studentski zbor Hrvatskih studija.

Donacije će se prikupljati na info pultu fakulteta gdje će do 22. siječnja 2016. godine biti postavljena kutija za donacije.

Za dodatne informacije o tome kako pomoći, broju računa i kontakt podacima kliknite ovdje ili prošetajte do Hrvatskih studija i ubacite u kutijicu za donacije koliko možete.

L.B./izvor i foto: Facebook@Studentski zbor Hrvatskih studija


požarhumanitarna akcijaMarina MarjanovićStudentski zbor Hrvatskih studijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se